Cum se comportă Alexandra Stan atunci când iese cu bărbații în oraș. ”Am ghinion în dragoste”

Nicu Stan 16.04.2021, 13:13

Cum se comportă Alexandra Stan atunci când iese cu bărbații în oraș. Bunica a înățat-o pe cântăreață totul în materie de bărbați, însă nu s-au prins de ea sfaturile prețioase.

Alexandra Stan, învățată de bunică cum să manevreze bărbații. ”Eu tot timpul iubesc. Nu știu ce să zic”

S-a aflat cum se comportă Alexandra Stan atunci când iese cu bărbații în oraș.Bunicva vedetei i-a tot dat sfaturi în ceea ce privește bărbații, însă cântăreței pe o ureche i-a intrat, pe alta i-au ieșit vorbele bătrânei. Bunica i-a spus să deschidă bine ochii în privința bărbaților, însă vedeta recunoaște că nu a procedat întocmai, astfel că a fost dezamăgită de mai multe ori în dragoste.

Alexandra Stan a fost prezentă recent în cadrul rubricii ”Test de vedetă”, din emisiunea ”Teo Show”, unde a dezvăluit că simte o conexiune cu un bărbat în acest moment, însă așteaptă ca lucrurile să se petreacă de la sine. De asemenea, ea recunoaște că este o fire care se îndrăgostește repede.

Alexandra Stan, dezamagita in dragoste
Alexandra Stan, dezamagita in dragoste

Alexandra Stan simte o chimie la bărbații cu care iese în oraș

”Eu tot timpul iubesc. Nu știu ce să zic, am tot primit întrebarea asta. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație. Eu dacă ies cu un bărbat și îmi place de el, există o conexiune, o chimie, mie nu îmi e frică de sentimentele pe care le am.

Eu îmi dau seama că mă îndrăgostesc destul de repede și nu mi-e teamă să zic chestia asta. Nu știu cum percep ei asta, poate li se pare că sunt nebună. Simt o atracție și o chimie cu cineva, dar știi cum e: nu spune: Hop! până nu sari pârleazul”, a povestit artista la Kanal D.

Alexandra Stan nu-și explică cum alege bărbații pe care nu ar trebui

Alexandra Stan, nici ea nu știe cum, alege mai mereu bărbații care nu ar trebui nici să-i bage în seamă. Artista bănuiește că e o chestie ce ține de subconșient.

”Alegerile pe care le facem noi, mai ales în ceea ce privește bărbatul pe care îl alegem, sunt lucruri din subconștientul nostru. Sunt legate de traume, de tot felul de lucruri din copilărie, adolescență. Cu toate că eu mi-am vindecat multe lucruri și am făcut ani de zile terapie după ce s-a întâmplat cu Marcel, încă mai sunt lucruri care încă nu am reușit să le scot, că sunt acolo în adâncuri.

Alexandra Stan și-a iubit toți prietenii

Dar, uite, de exemplu, din când în când ies la suprafață. De exemplu, îmi aleg greșit un iubit și îmi dau seama că la el mă atrage de fapt nu știu ce. Apoi, trebuie să mă duc un drum din ăsta al investigației să îmi dau seama de ce mă atrage asta la el. Sau de ce îmi aleg tot timpul bărbați care nu sunt ok.

Adevărat, am neșansă, poate, în dragoste. Dumnezeu nu poate să ți le dea pe toate. Să știi că eu mă îndrăgostesc de toți bărbații, adică orice relație pe care am avut-o, fie de trei săptămâni, fie de patru ani, eu i-am iubit la fel de mult”, a declarat artista în emisiunea”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Urmăriți Impact.ro și pe