Cum se alintă reciproc Lidia Buble și noul ei iubit. Cei doi nu se feresc de apelative intime în văzul tuturor

Ana Anitoiu 26.10.2021, 21:53

Lidia Buble trăiește o poveste de dragoste intensă alături de actorul cubanez Harlys Becerra, alături de care a petrecut timp și în România. Cei doi nu se feresc să își exprime iubirea și să se alinte cu apelative intime în văzul tuturor.

Cum se alintă reciproc Lidia Buble și iubitul ei

La ceva timp după despărțirea răsunătoare de Răzvan Simion, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1, Lidia Buble iubește din nou și își exrpimă dragostea pe rețelele de socializare, la fel cum face și noul ei partener, actorul cubanez Harlys Becerra.

Actorul obișnuiește să comenteze la fotografiile publicate de Lidia Buble, publicând declarații de dragoste, emoji-uri în formă de inimă sau flacără, sau încurajări pentru ”Asia Express”. De exemplu, la o fotografie în care cântăreața apare în lenjerie intimă, Harlys Becerra a scris în limba spaniolă ”iubirea mea”, iar ea i-a răspuns la fel de afectuos: ”cerul meu”.

Cum se alinta reciproc Lidia Buble si noul ei iubit. Cei doi nu se feresc de apelative intime in vazul tuturor
Lidia Buble

Cosmin Natanticu, glumă sensibilă cu Lidia Buble

Într-unul dintre aceste schimburi de mesaje dintre cei doi îndrăgostiți a intervenit Cosmin Natanticu, unul dintre ceilalți concurenți la ”Asia Express”. Mai exact, cântăreața  publicat o fotografie cu ea în costum de baie și a scris în descriere în glumă că e necesar un apel la numărul de urgență, pentru că imaginea e ”incendiară”.

Partenerul ei n-a ratat ocazia și a comentat, în română și engleză: ”Iubirea mea! Echipajul de intervenție este aici”. Însă, printre comentariile apreciative s-a strecurat și cel al lui Cosmin Natanticu: ”Sună-mă pe mine”, alături de un emoji în formă de flacără. Artista nu l-a ignorat, ci i-a răspuns cu ironie: ”Pe fix?”.

Recent, Lidia Buble și sora ei, Estera, au făcut echipă la Asia Express alături de Cosmin și Eliza Natanticu pentru a câștiga o amuletă. S-au confruntat cu și Mihai și Elwira Petre și Cuza și Emi.

Lidia Buble, despre noua ei relație

La insistențele fanilor ei curioși cu privire la viața ei personală, Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a făcut referire la noua ei poveste de dragoste pe care o trăiește cu actorul în vârstă de 37 de ani. Artista s-a declarat fericită și împlinită.

”Sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă.

Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a dezvăluit Lidia Buble pe contul ei de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...