Cum scapi de mirosul de ţigară din casă. Două ingrediente din bucătărie fac minuni

Badea Violeta 28.01.2022, 13:36
Cum scapi de mirosul de ţigară din casă. Două ingrediente din bucătărie fac minuni

Indiferent dacă eşti fumător sau nefumător, mirosul de țigară este extrem de supărător. De cele mai multe ori, acesta intră în haine, covoare sau perdele și poate persista o lungă perioadă de timp. Pentru a scăpa de această neplăcere, noi ne-am gândit să-și dezvăluim un truc genial care te va ajuta să elimini ușor mirosul de țigară din locunță. Vezi care sunt cele două ingrediente din bucătărie care te pot ajuta!

Cum elimini mirosul de țigară din locuință

Mirosul de tigară este extrem de enervant, dar foarte puține persoane au puterea de a renunța la acest viciu. Dacă te-ai săturat de această neplăcere, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Noi îți vom dezvălui cum să scapi simplu și rapid de această problemă.

Și unde mai pui că metodele pe care ți le vom spune sunt extrem de ieftine, eficiente și la îndemâna oricui. Vei avea nevoie doar de două ingrediente din bucătărie. Este vorba de bicarbonat de sodiu și oțet. Tot ceea ce trebuie să faci este să golești scrumiera și să o umpli cu praful magic.

Lasă să acționeze timp de circa 10 minute, apoi șterge bine folosind o cârpă umedă. În plus, specialiștii spun că poți folosi acest ingredient și pentru a elimina mirosul de țigară din mașină. Trebuie doar să așezi câteva săculețe cu bicarbonat de sodiu prin autoturism și aerul din interior va fi reîmprospătat.

Bicarbonat de sodiu si otet
Bicarbonat de sodiu si otet

Metoda cu oțet

Nu doar bicarbonatul de sodiu face minuni, ci și oțetul. Da, ai auzit bine! Tot ceea ce trebuie să faci este să umpli un bol cu oțet și să-l așezi în interiorul camerei.

De asemenea, acest ingredient elimină mirosul de fum de țigară și din mașină. Umple un vas cu oțet și așeaz-l lângă scaun, apoi pornește sistemul de ventilație timp de o oră.

O altă metodă este aceea de a folosi zaț de cafea. Procedează la fel ca și cu oțetul, iar efectul va fi același. Poți lăsa bolul și peste noapte, dar ai grijă ca ușile și geamurile să fie închise. Același truc îl poți aplica și cu cărbunele.

Urmăriți Impact.ro și pe