Cum scapi de energiile negative din casă cu oțet alb. Este cel mai tare truc

Cătălina Burghelea 01.12.2021, 10:56
Cum scapi de energiile negative din casă cu oțet alb. Este cel mai tare truc

A avea locuința plină de energii negative poate fi copleșitor. O stare proastă poate avea influențe dăunătoare asupra minții și emoțiilor. Dacă folosești oțet alb, vei putea elimina toate energiile rele și vei îndepărta forțele negative din casă. Iată cum.

Alungă energiile negative din casă cu oțet alb

Curățarea căminului de unde negative poate implica un ritual de purificare. Pentru asta ai nevoie de oțet, un ingredient ce alungă energia proastă din casă. Starea proastă se poate manifesta prin certuri frecvente și disconfort inexplicabil.

Este important să alungi negativitatea care poate pătrunde în locuința ta și poate fi sursă de vibrații proaste în toate camerele. În acest sens, este util să adopți ritualuri precum arderea salviei care elimină energia negativă, dar oțetul alb este și mai eficient. Protecția casei este necesară în timpul unei mutări, dacă ai des coșmaruri sau dacă a avut loc un deces în această locuință. Igienizarea este necesară suferi adesea de insomnie.

Metodă de purificare extrem de simplă

Energiile negative pot afecta familia, emoțiile, dar și animalele de companie. Dacă te încrezi în puterea spiritualității, poți simți influențele negative care îți scad rata vibrației. Pentru curățare energetică, oțetul este un ingredient ideal, deoarece poate purifica spațiul în care te afli. Deși se bazează pe dovezi anecdotice, această metodă de purificare pare să funcționeze. Soluția acidă trebuie plasată în fiecare cameră, pentru a elimina o atmosferă negativă. Lichidul purificator poate alunga ghinionul și are proprietăți protectoare pentru întreaga casă.

Învață să te protejezi cu oțet și scorțișoară

La fel ca oțetul și sarea de mare care armonizează energiile, soluția acidă și scorțișoara ajută la îndepărtarea acelor unde negative pe care le simți în casă. Pentru o stare de bine, umple o găleată cu apă și adaugă un pahar de oțet. Curățarea întregii locuințe cu acest preparat este una dintre cele mai eficiente metode de purificare de vibrații negative. Apoi fierbe batoanele de scorțișoară în apă și adaugă-le în găleata cu apă rece. Acestea din urmă vor elimina emoțiile dăunătoare. Acordă o atenție deosebită unei zone din casă pe care o consideri negativă, pentru a o „sfinți”.

Ce altceva mai poți face, pentru a alunga ghinionul

Oțetul alb este recomandat pentru purificarea casei. Acesta îți va schimba starea de spirit, dacă suferi de anxietăți inexplicabile. Pentru a realiza acest ritual de protecție foarte eficient, ai nevoie de un pahar transparent, două linguri de oțet alb, o lingură de sare de mare și patru linguri de apă pură, ingrediente esențiale pentru capacitatea lor de a absorbi energia negativă. Ca să eviți ghinionul și emoțiile negative, care pot afecta organismul, amestecă toate aceste ingrediente și lasă soluția acolo unde stai cel mai mult, timp de 24 de ore.

Dacă mediul tău este extrem de negativ, trebuie să înveți să te protejezi împotriva acestor valuri care îți pot afecta energia zilnic. Din acest motiv, această metodă de purificare ar trebui adoptată în toate încăperile casei tale. De asemenea, este posibil să alungi spiritele rele din casă folosind alte ritualuri diferite, menite să lupte împotriva atmosferelor toxice legate de entitățile negative ale lumii invizibile.

Salvia albă, un alt truc-minune

La fel ca aceste ritualuri cu oțet alb, alte trucuri îți pot reîncărca locuința cu energie pozitivă. Arderea salviei albe în interior este una dintre ele. Această plantă poate fi sub formă de bețișoare de tămâie. Utilizarea litoterapiei, și anume vindecarea energetică cu pietre, este, de asemenea, o modalitate de a alunga ghinionul din casa și corpul tău. Turmalina neagră este una dintre rocile care te protejează împotriva efectelor energiilor rele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...