Cum scapi de condensul de pe ferestre cu un produs dedicat animalelor de companie. Trucul neobișnuit face minuni

Badea Violeta 03.02.2023, 08:36
Cum scapi de condensul de pe ferestre cu un produs dedicat animalelor de companie. Trucul neobișnuit face minuni

Încă ne aflăm în plină iarnă, așa că problemele legate de umiditatea excesivă din casele noastre nu au dispărut. Cei mai mulți români se confruntă cu condensul pe ferestre. Cu toate acestea, deși acest fenomen este destul de frecvent, mulți oameni nu știu de ce se întâmplă și cu atât mai puțin ce trebuie să facă pentru a-l evita. Iată trucul neobișnuit care te va ajuta enorm, vei face mereu aşa de acum.

Te confrunți cu condensul pe ferestre? Trucul care te scapă definitiv de această problemă

Condensarea reprezintă trecerea apei de la starea de vapori la starea lichidă. Pentru a se produce acest fenomen, trebuie să existe o schimbare bruscă de temperatură.

Este de remarcat faptul că nu ferestrele în sine au probleme de condens, ci faptul că se aburesc, la fel ca oglinda din baie în timpul unui duș fierbinte, este doar o reflectare a excesului de umiditate și a contrastului de temperatură.

Cum scapi de această problemă? Ei bine, eliminarea și chiar prevenirea condensului pe ferestre nu este atât de dificilă pe cât ai putea crede. Tot ceea ce trebuie să faci este să mergi într-un Pet Shop și să cumperi un așternut Silica Gel pentru pisici. Da, ai auzit bine!

Surprinzător sau nu, silica gelul este un produs capabil să absoarbă umiditatea cât ai clipi. Acum, ia o pereche de șosete și umple-le cu silica gel. Leagă șosetele strâns, după care așează-le pe pervaz. Așternutul silica gel va absorbi ușor tot condensul.

Citește și Planta care te scapă rapid de umezeală și mucegaiul din casă. E folosită adesea în bucătărie, drept condiment!

Cea mai buna metoda de a scapa de condensul de pe ferestre
Cea mai buna metoda de a scapa de condensul de pe ferestre. Trucul la care nu te-ai fi gandit niciodata

Cum eviți condensul?

  • Păstrează plantele în casă, deoarece acestea absorb umiditatea în mod natural. Unele dintre ele, cum ar fi ferigile și iedera, elimină, de asemenea, substanțele toxice prezente în mediul înconjurător.
  • Pune în funcțiune un dezumidificator.
  • Alege ferestre și usi de calitate pentru casa ta.

Citește și Cu ce trebuie să ștergi geamurile ca să scapi definitiv de condens. Așa vei rezolva rapid această problemă!

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...