Cum să îți cumperi un Renalut Megane cu doar 1000 de lei. Îl poți lua chiar de la statul român

Andrei Cezar 18.06.2020, 13:17

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a scos la licitație bunuri confiscate de la infractori. Printre acestea se numără mașini de lux, stocuri de haine, fier vechi și paleți de piatră. Pentru a respecta măsurile de distanțare fizică, ANABI va desfășuira licitațiile online.

Cum îți poți cumpăra mașini de la statul român

Platforma pe care pot intra cetățenii interesați de bunurile scoase la licitație de ANABI este:  https://anabi.just.ro/licitatiionline/. Prin intermediul acesteia, instituția dorește ca persoanele interesate să poată licita online pentru a respecta nromele de distanțare fizică, potrivit publicației Adevarul.

Continuăm drumul început acum 10 ani când am înfiinţat biroul care a stat la baza constituirii ANABI.

Digitalizarea va aduce mai multă eficienţă în acţiunile instituţiei. Sunt mulţumit de activitatea conducerii acesteia. Sunt convins că va veni curând şi ziua în care ANABI, prin cooperare cu partenerii instituţionali interni şi externi, va ”peria” în detaliu jurisdicţiile ”off shore” din toată lumea pentru a identifica activele financiare, mobiliare şi imobiliare obţinute prin infracţiuni şi va contribui la recuperarea lor de către Ministerul de Finanţe.

În joc va intra în curând şi EPPO, Parchetul European. Facem eforturi, alături de Ministerul Public şi Ministerul de Interne, pentru ca acţiunea instituţiilor de aplicare a legii să redevină eficientă”, a declarat la momentul lansării platformei Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei.

Potrivit sursei citate, platforma  a fost înființată în urmă cu mai bine trei ani și are în administrare bunuri confiscate în urma proceselor penale în valoare cumulată de aproximativ 203.348.420 euro

Cum să îți cumperi un Renalut Megane cu doar 1000 de lei. Îl poți lua chiar de la statul român
Cum să îți cumperi un Renalut Megane cu doar 1000 de lei. Îl poți lua chiar de la statul român

Ce oferte găsim pe platformă

Platforma este ușor de utilizat și cuprinde bunurile scoase la licitație, dar și pașii de urmat pentru a plasa oferta.

Ptrintre bunurile mobile confiscate și scoase la licitație de Agenție regăsim și autoturisme. Iată modelele și prețurile de pornire:

  • Audi Q7, an 2008 – preț de pornire 21.439 de lei;
  • Audi Q7, an 2007 – preț de pornire 26.680 de lei;
  • Renault Megane, an 2007 – preț de pronire 1033 de lei;
  • Porsche Panamera, an 2012 – preț de 89,567.00 lei.

ANAF organizează și ea licitații cu bunuri provenite de la rău-platnici.

Urmăriți Impact.ro și pe