Cum să faci o coroniță de Crăciun care să-ți aducă noroc și bani în 2022. Așa umpli casa cu energie pozitivă

Cătălina Burghelea, Paul Dobrescu 21.12.2021, 10:50
Cum să faci o coroniță de Crăciun care să-ți aducă noroc și bani în 2022. Așa umpli casa cu energie pozitivă

Decorațiunele de Crăciun sunt la mare căutare în această perioadă magică a anului. Una dintre vedetele sezonului este coronița, fie pentru ușă, lumânări, masă sau mobilierul din dormitor. Deși magazinele sunt pline ochi cu tot felul de ghirlande, globulețe, forme colorate, parcă o coroniță creată de tine va atrage privirile invitaților. Fă-ți propria coroana cu această plantă magică și umple-ți casa cu energie pozitivă.

Creează-ți propria coroniță de Crăciun, pentru a atrage noroc și bani în 2022

Fie că o așezi la intrarea în casă sau la ușa camerei tale, coronița de Crăciun este una dintre decorațiunile care nu pot lipsi în acest sezon de sărbători. Dacă vrei să-ți decorezi locuința cu ea, atunci creează-ți propriul model cu rozmarin, o plantă deosebită cu care vei atrage noroc și bani în acest An Nou. Trebuie doar să urmezi acești pași simpli pentru a o confecționa. Caută un pix pentru a nota, ca să nu ratezi nimic!

Planta magică de pus în cunună

Sărbătorile de iarnă înseamnă nu doar spiritul iubirii și al fericirii în fiecare colț al casei tale, ci și noroc, și bani pentru noul an. De aceea nu ar fi o idee rea să faci chiar tu o coroniță de Crăciun specială. Include rozmarin, pentru a începe 2022 pe picior mare. Așa umpli casa cu energie pozitivă.

Rozmarinul este o plantă ce oferă protecție și care echilibrează energiile din casă. Folosită ca și condiment în bucătărie, iată că planta poate ajuta la crearea unui design irezistibil. Și nu doar atât. Aduce și un vibe pozitiv. Dacă faci o coroană din această plantă magică, tot norocul va fi de partea ta.

De ce nu este bine sa pui decoratiuni de Craciun pe usa casei

Care este semnificația coroniței de Crăciun

Coroana de Crăciun este un simbol care vestește sosirea sărbătorilor. Este făcută în general din ramuri de pin și are patru lumânări. Este o decorațiune pe care nu o poți rata în acest sezon. Rozmarinul adăugat în coronița de Crăciun are o semnificație aparte. Planta face parte din istoria sărbătorii, deoarece se spune că hainele uscate ale pruncului Iisus au stat pe un tufiș de rozmarin. Prin urmare, mirosirea rozmarinului de Crăciun ar aduce noroc.

Procedura este destul de simplă

Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să creezi un decor frumos pentru masa din living, folosind planta de rozmarin ca bază, ai nevoie de următoarele lucruri: foarfece, bandă izolatoare, o frânghie subțire, sârmă și plantă sau ramuri de rozmarin.

Formează un cerc cu firul și fixează-l cu banda izolatoare. După asta, începe să așezi ramurile sau frunzele de rozmarin și să le împletești. Adaugă cât mai multe. Când termini, vei avea coronița de Crăciun gata, doar pune niște decorațiuni roșii, spre exemplu fundițe sau globulețe.

Multă energie pozitivă în casa ta

Iată cât de ușor este să-ți decorezi casa de sărbători. Cununa de Crăciun cu rozmarin va emana doar energie pozitivă în casa ta, iar norocul și prosperitatea financiară vor fi de partea ta în 2022. Nu ezita să-l adaugi acasă, pentru a începe Anul Nou în cel mai bun mod.

Urmăriți Impact.ro și pe