Cum să atragi fericirea și împlinirea dorințelor în viața ta

Astrolog Roxana Lușneac 30.07.2021, 09:24
Cum să atragi fericirea și împlinirea dorințelor în viața ta

Fericirea în general este greu de obținut, așa crede o mare parte din populația a planetei. Există o teorie astrală care spune că fiecare din noi ne naștem cu dreptul egal de a avea acest privilegiu, numai că-l pierdem atunci când începem să acceptăm regulile, principiile și blocajele impuse de societate, de oameni.

Cum să atragi fericirea și împlinirea dorințelor în viața ta

Partea bună este că tot oamenii care au ajuns la un nivel ridicat spiritual au venit și cu soluții și diverse metode care ne ajută să ne regăsim sufletul pur, conexiunea cu Universul și să atragem ceea ce ne dorim. Unele din ele sunt mai noi, iar altele sunt ritualuri vechi de mii de ani. Iată câteva dintre ele care mi-au atras mie atenția și pe care le recomand:

Cum să atragi fericirea și împlinirea dorințelor în viața ta
Tehnica focului și ritualul lumânărilor te pot ajuta să scapi de elementele negative

1.În fiecare zi trebuie practicată ,,Tehnică mulțumirii’’. Știu că trebuie răbdare, timp și persuasiune, dar fără un mic efort, nu ai de unde să știi dacă funcționează sau nu. Deci, în primele 3 zile se scrie pe o foaie câteva lucruri din viața ta pentru care ești recunoscător. Apoi, în următoarele zile începi să dezvolți fraze precum „mulțumesc că am putut astăzi să-mi fac cumpărăturile, că mașina mea funcționează, că am reușit să repar x lucru, că soțul meu a ajuns acasă cu bine de la serviciu, copilul este sănătos, etc”. Inclusiv că ai apă potabilă este un motiv pentru care să mulțumești, mulți oameni nu o au. Nu uita, Universul nu înțelege cuvinte, ci doar amplifică sentimentele pe care le ai zi de zi, așadar dacă ai recunoștință pentru lucrurile mici, va tinde să-ți dea mai mult să fii și mai mulțumit. Încearcă să nu gândești prea mult fiecare frază, lasă-le să curgă de la sine pe hârtie.

2. Împacă-te cu trecutul, pentru a avea liniște în prezent și pentru un viitor fericit

Fiecare persoană are luptele sale duse cu viața, dar asta nu înseamnă că trebuie să lași acel eveniment să marcheze prezentul și nicidecum viitorul. Dacă un capitol este încheiat, încearcă să ierți acel om, acea situație sau întâmplare. Evident a făcut parte din karma ta și ți-ai plătit-o, deci nu mai ai de ce să duci după tine bagajele trecutului. Nu este nimic atât de grav, decât dacă îi permitem noi să fie.

3. Apreciază oamenii din viața ta. Tindem să ne obișnuim cu familia, prietenii și cunoștințele pe care le avem și cumva ni se pare firesc că sunt acolo unde-i știm dintotdeauna. Pentru a fi fericit, trebuie să înveți să exprimi constant această mulțumire că îi ai în preajmă, fie că o faci prin gesturi sau prin comunicare directă. Aceste persoane trebuie să simtă constant sentimentele tale. Nu uita, NICIODATĂ oamenii sinceri nu se satură să fie iubiți, apreciați.

4. Ceremonia sacră a focului – Yagya este una extrem de complexă care se face sub o îndrumare specială, la un timp stabilit de un astrolog Vedic și poate dura până la câteva zile. Dar poți să-ți creezi și propriul tău mod de a o face din când în când pentru a scăpa de ce este negativ și de blocaje: Încearcă să scrii pe o foaie tot ceea ce nu îți place la prezentul tău, ce nu ai reușit să uiți, cu ce nu ai reușit să faci pace, care sunt fricile tale. Apoi arde acea foaie și imaginează-ți cum prin ardere acele lucruri dispar și se duc în Univers, lăsând în loc în inima și sufletul tău lumina, împăcare, liniște și echilibru.

5. Tehnica de purificare a celor două lumânări – Se iau două lumânări mici, iar pe una din ele se face un semn pentru a se diferenția.  Se ia prima lumânare cu ambele palme, iar cu privirea, cu gândul și cu sufletul pui tot ceea ce este negativ, toate nemulțumirile și supărările în ea. Apoi se ia a doua lumânare, iar de data aceasta te concentrezi să pui asupra ei doar ceea ce îți dorești să realizezi, numai sentimente frumoase, armonie, sănătate și liniște. Seara înainte de somn trebuie să aprinzi în siguranță lumânarea cu emoții negative, iar așa tot ce e rău se va distruge și va trece odată cu noaptea. Iar dimineață, aprinzi lumânarea cu gânduri și planuri pozitive, pentru a-ți da curajul și forța unui nou început.

Cum să atragi fericirea și împlinirea dorințelor în viața ta
Roxana Lușneac, astrolog
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...