Cum să alegi o pisică în funcție de zodie. Rasa ideală pentru berbeci este Birmaneza

Ana Anitoiu 17.08.2022, 15:30
Cum să alegi o pisică în funcție de zodie. Rasa ideală pentru berbeci este Birmaneza

Anumite rase de pisici li se potrivesc mai mult decât altele unor zodii, datorită trăsăturilor pe care le au atât ele, cât și stăpânii lor. Rasa ideală pentru Berbeci este Birmaneză, în timp ce alți nativi ar trebui să se orienteze către alte tipuri de feline, mai potrivite pentru felul lor de-a fi.

Pisicile potrivite pentru Taur și Berbec

Berbec

Persoanele născute în zodia Berbec sunt foarte active și nu simt adesea nevoie de momente de liniște. Astfel, o rasă ideală pentru acestea este Birmaneza. Această felină este foarte inteligentă, veselă și cu chef de joacă.

Taur

Spre deosebire de Berbeci, cei născuți în zodia Taur adoră momentele liniștite la finalul zilelor lungi. În plus, au un simț estetic dezvoltat. Astfel, acestor persoane li se potrivesc mai bine pisicile ceva mai liniștite, cum sunt cele din rasa Persană, cunoscute pentru frumusețea lor.

Cum sa alegi o pisica in functie de zodie
Anumite rase de pisici, mai potrivite decat altele, in functie de zodie. Foto: pexels.com

Ce pisici li se potrivesc zodiilor Gemeni și Rac

Gemeni

Gemenii sunt în general extrovertiți, curioși, sociabili și plini de viață, astfel că dacă își doresc o pisică, trebuie să aleagă una care să poată ține pasul cu ei și să o poată lua, de exemplu, în călătorii. Cea mai compatibilă cu ei este Siameza – activă și drăgăstoasă.

Rac

Racii își doresc  mai mult decât orice să aibă parte de afecțiune. Astfel, în cazul în care își doresc o pisică, ideală pentru ei este una dintre cele mai drăgăstoase, blânde și prietenoase din lume – Ragdoll sau „păpușa de cârpă”.

Pisicile ideale pentru Leu și Fecioară

Leu

Leii detestă banalul în orice aspect al vieții lor, de la locul de muncă până la mâncare și chiar până la animalul de companie. Acesta trebuie să fie spectaculos. Astfel, dacă vor o pisică, alegerea ideală pentru ei este Norvegiana de Pădure – cu un aspect impunător și inteligentă.

Fecioară

Fecioarele adoră curățenia. Astfel, oricât de mult ar iubi un animal de companie, se vor simți iritate dacă vor fi nevoite să muncească încontinuu din cauza lui, ca să nu vadă mizerie în casă. Rasa de pisici Sphynx este perfectă pentru această zodie, deoarece nu are păr și pentru că are o fire curioasă și drăgăstoasă.

Ce pisici sunt cele mai potrivite pentru Balanță și Scorpion

Balanță

Înainte de orice altceva, Balanțele își doresc armonie și dragoste în viața personală. Prin urmare, rasa de pisici Scottish Fold li se potrivește de minune. Aceste animale de companie sunt calme, prietenoase și se adaptează foarte ușor la orice fel de mediu.

Scorpion

Atunci când iubesc cu adevărat, Scorpionii sunt extrem de loiali, iar când lor sau unei persoane la care țin li se face o nedreptate, pot deveni răzbunători. La fel sunt și pisicile Albastru de Rusia – timide în preajma străinilor, dar cu un atașament aparte față de stăpânii lor.

Pisicile ideale pentru Săgetător și Capricorn

Săgetător

Săgetătorii sunt aventurieri și le place să fie mereu pe drumuri și să descopere locuri noi. Astfel, ei nu pot avea grijă decât de un animal de companie independent, cum este pisica din rasa Abisiniana. Aceste feline nu au nevoie de foarte multă atenție de la stăpânii lor.

Capricorn

Capricornii se numără printre cele mai loiale zodii. Nativii acestei zodii vor căuta un animal de companie a cărui trăsătură dominantă să fie devotamentul – cum este pisica din rasa Maine Coon. Aceasta se integrează foarte bine în familiile cu copii, deoarece sunt blânde din fire.

Pisicile pe care le pot alege Vărsătorii și Peștii

Vărsător

Vărsătorii pot oferi multă afecțiune, dar au nevoie și de libertate. Extravaganți din fire, acești oameni ar putea fi fascinați de pisicile din rasa Bengaleză, cunoscute pentru curiozitatea, inteligența și cheful lor de joacă.

Pești

Peștii își doresc afecțiune mai mult decât orice, astfel că au nevoie de un animal de companie cât mai drăgăstos. Pisica ideală pentru ei este una din rasa Munchkin, care se atașează foarte mult de stăpâni și adoră să adoarmă în brațele lor.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...