Cum s-au îmbogățit părinții lui Cătălin Măruță. Tatăl prezentatorului i-a influențat cariera. „Voiam să fiu ca el”

Badea Violeta 18.05.2022, 15:57

Cătălin Măruță este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați prezentatori TV din țara noastră. Soțul Andrei a devenit cunoscut la Trupa DP 2, care a devenit ulterior Tonomatul de pe 2. Până să ajungă la Pro TV a mai avut şi alte colaborări la televiziunea națională sau la Realitatea TV. În urmă cu 15 ani însă, acesta a ajuns la cârma emisiunii Happy Hour, care s-a transformat în La Măruţă. Deși apare de mult timp pe micul ecran, publicul nu cunoaște foarte multe detalii despre familia sa. Iată ce meserii au avut părinţii prezentatorului TV!

Ce meserii au avut părinții lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai populari prezentatori TV din România. De curând, acesta și-a serbat mama, motiv pentru care a distribuit câteva imagini cu aceasta pe rețelele sociale. Prezentatorul TV are o relație extrem de apropiată cu cea care i-a dat viață, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

„Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum.

Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze! ❤️”, a scris soțul Andrei pe Instagram.

Totuşi, nu este pentru prima oară când vedeta de la Pro TV vorbește despre mama lui în spațiul public. În urmă cu doi ani, moderatorul dezvăluia ce meserie a avut Rusalina Măruță. Potrivit spuselor sale, femeia a fost statistician la Spitalul Județean din Târgu Jiu.

Catalin Maruta si tatal lui 1
Catalin Maruta si tatal lui

Ce profesie a avut tatăl său

Cătălin Măruță și-a dorit enorm să calce pe urmele tatălui său, care era judecător. Astfel, prezentatorul TV a terminat Facultatea de Drept, însă soarta a avut un alt plan pentru partenerul Andrei.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el.

A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp.”, a mărturisit Cătălin Măruță pentru life.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...