Cum s-au cunoscut Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Între ei este o diferență de vârstă 25 de ani

Iancu Andreea 30.12.2021, 09:36

Petre Roman și Silvia Chifiriuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cuplul având o căsnicie discretă de mai bine de 12 ani. Cei doi sunt părinții unui fiu, pe nume Petrus, și, în ciuda faptului că între ei e o diferență de vârstă de 25 de ani, aceasta nu pare să le afecteze mariajul. Deși s-a zvonit că fostul premier al României a divorțat de Mioara Roman de dragul actualei soții, puțini știu cum s-au cunoscut, de fapt, Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Partenera de viață a fostului politician a dezvăluit detalii de la începutul relației.

Silvia Chifiriuc, despre cum s-au cunoscut ea și Petre Roman

De peste 12 ani, Petre Roman și Silvia Chifiriuc formează un cuplu solid, trăind o iubire ca în filme, în ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani dintre ei. El, un bărbat șarmant, care și la vârsta de 75 de ani are o alură de cuceritor, iar ea o brunetă care cochetează cu muzica și care la 49 de ani se bucură de o familie minunată alături de fostul premier. Deși au decis să fie un cuplu la scurt timp după divorțul lui Petre Roman de Mioara, fosta soție, nu mulți știu cum s-au cunoscut politicianul și Silvia Chifiriuc.

Cea care i-a devenit soție i-a dăruit la puțin timp și un fiu, Petrus, care aniversează 12 ani. Fostul premier al României și-ar fi cunoscut actuala soție într-un avion. Petre Roman a fost cel care a abordat-o pe brunetă și a invitat-o să se așeze pe un loc liber, lângă el. Aceasta nu a refuzat și cei doi au început să vorbească despre diferite lucruri și au decis să păstreze legătura. Recent, Silvia Chifiriuc a dezvăluit detalii despre prima lor conversație.

Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă caldură, a mărturisit soția lui Petre Român, pentru Antena Stars.

Cum s-au cunoscut Petre Roman și Silvia Chifiriuc
Petre Roman, alături de soția sa, Silvia

Mioara Roman, despre mariajul fostului său soț

La scurt timp după ce a cunoscut-o pe Silvia, Petre Roman a luat decizia de a divorța. Fostul prim-ministru al României s-a îndrăgostit nebunește de brunetă și a hotărât să o ia de la zero, într-o nouă căsnicie. Cu toate acestea, între el și Mioara, prima parteneră, ar fi apărut unele disensiuni din pricina activității politice de care se bucura la acea vreme Petre Roman. Deși au trecut ani buni de atunci, Mioara are cuvinte destul de dure la adresa relației dintre fostul soț și Silvia Chifiriuc. Aceasta susține că Petre Roman ar fi fost șantajat de către actuala soție.

Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune. Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate, declara Mioara Roman în urmă cu ceva timp.

Mama Oanei Roman confirmă astfel faptul că tatăl fiicei sale nu mai are relații apropiate cu fosta familie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...