Cum s-au cunoscut Gigi Becali și soția sa, Luminița. Dezvăluirile făcute de patronul FCSB

Marian Cărăvan 03.08.2020, 17:38

Patronul câștigătoarei Cupei României și-a cunoscut soția în anii 80, pe când ea era adolescentă. A urmat o frumoasă poveste de iubire, în ciuda unui amănunt mai puțin știut despre cei doi.

Gigi Becali a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Luminița, soția sa

E o poveste desprinsă din filme, care a prins contur în urmă cu aproape 40 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 1984, pe când actualul patron al FCSB avea 26 de ani, iar cea care avea să-i devină soție era o adolescentă de numai 14 ani. Totul era aranjat cu mult timp înainte, între familiile celor doi, după tradiția machedonilor. Deși sunt căsătoriți de mai bine de un sfert de veac, Luminița a fost o persoană foarte discretă, deși avea nenumărate ocazii de a ieși în evidență. Foarte rar a fost surprinsă la evenimente, și acelea care aveau legătură directă cu familia sa.

Din rodul iubirii lor au rezultat trei fete: Teodora, Alexandra şi Cristina.

Puțini știu însă un detaliu din viața Luminiței și a lui Gigi Becali, și anume că aceștia sunt verișori de gradul 3, dar asta nu i-a împiedicat să se căsătorească în 1994, la zece ani după ce s-au cunoscut oficial.

Bunicii nostri au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a mărturisit Gigi Becali, relatează revista VIVA!.

Gigi Becali susține că s-a născut în zi sfântă

Puțini știu că Gigi Becali s-a născut la Zagna, un lagăr de muncă din zona Brăilei, unde familia sa primise domiciliu forţat pe motive politice. În certificatul de naştere al celui ce avea să devină unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc, la locul naşterii e trecut satul Zagna (localitate inventată special de comuniști pentru deportații în Bărăgan), din judeţul Brăila, şi data de 25 iunie 1958.

Cu toate acestea, data de naștere reală a latifundiarului din Pipera nu ar fi 25 iunie.

Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, când s-a născut și Sf. Ioan Botezătzorul. M-am născut pe câmp, în stuf, tata și mama m-au declarat abia a doua zi”, a dezvăluit Gigi Becali.

Localitatea în care s-a născut Gigi Becali nu mai există, fiind creată special de comunişti pentru deportaţii din Bărăgan.

Gigi Becali a spus de mai multe ori că își respectă enorm soția şi că nu a făcut niciodată ceva care să o rănească pe ea sau pe fiicele lor.

Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, a declarat Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe