Cum s-au cunoscut, de fapt, Adela Popescu și Radu Vâlcan. Ce s-a întâmplat între ei pe holurile de la Buftea

Nicu Stan 08.04.2021, 11:21

Cum s-au cunoscut, de fapt, Adela Popescu și Radu Vâlcan. Ce s-a întâmplat între ei pe holurile de la Buftea. Toate picanteriile dintre cele două vedete, în articolul de mai jos.

Cum i-a furat cuceritorul Radu Vâlcan primul sărut Adelei Popescu. Incredibil unde se aflau

S-a aflat cum s-au cunoscut, de fapt, Adela Popescu și Radu Vâlcan. Ce s-a întâmplat între ei pe holurile de la Buftea, atunci când nimeni nu îi vedea. Dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan s-a înfiripat în urmă cu aproximativ 11 ani. Acum, cei doi așteaptă al treilea copil.

Cei doi au povestit totul, de la cum s-au cunoscut până la primul sărut frurat pe holurile studiourilor din Buftea. De asemenea, actorul a reamintit când și-a dat seama că este îndăgostit de Adela Popescu.

Radu Valcan, indragostit iremediabil de Adela Popescu
Radu Valcan, indragostit iremediabil de Adela Popescu

Cum și-a dat seama Radu Vâlcan că o iubește pe Adela Popescu

”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.

La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging”, a spus Radu Vâlcan zâmbind, potrivit viva.ro.

Radu Vâlcan, înnebunit după Adela Popescu

De asemenea, Radu Vâlcan a reamintit scena primului sărut. Actorul a recunoscut că se fâstâcea când apărea Adela Popescu în preajma lui.

”Aaa, sărutul acela furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt?”, a mai povestit Radu Vâlcan.

Adela Popescu s-a lăsat greu. L-a testat mult pe cuceritorul Radu Vâlcan

Pe de altă parte, Adela Popescu auzise că Radu Vâlcan este un adevărat cuceritor, astfel că nu a cedat, l-a perpelit încet încet, până a fost sigură de sentimentele lui.

”Ba da, sigur că m-am gândit la asta, mai ales că fusesem avertizată și era recunoscut pentru asta. Dar l-am perpelit până am fost absolut convinsă că e pe viață”, a spus Adela Popescu zâmbind.

Adela Popescu l-a cumințit pe Radu Vâlcan, care nu avea gânduri de însurat

Într-un final cei doi recunosc că le-a fost scris să se întâlnească și să fie împreună, mai ales că Radu Vâlcan nu avea în cap să își întemeieze o familie.

”Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!”, a conchis Radu Vâlcan.

Urmăriți Impact.ro și pe