Cum s-au comportat, de fapt, deputații agresivi de la șaormerie. ”Băi, voi aveți doar trei clase”. Poliția i-a amendat din nou

Rădulescu Valentin 07.07.2020, 18:41

Recent, doi deputați au creat un scandal în incinta unui restaurant tip fast-food. Așadar, angajații acestuia au alertat autoritățile, care l-a scurt timp au intervenit. După tot circul creat, bărbații s-au ales din nou cu o amendă pentru că nu purtau masca de protecție. Ce comportament au avut aceștia?

Cum s-au comportat deputații?

Tot scandalul petrecut la șaormeria din Centrul Vechi al Capitalei a fost filmat de camerele de supraveghere. Inițial, parlamentarii au fost amendați doar pentru că au avut un comportament inadecvat, dar nu și pentru că au refuzat să poate măștile de protecție. Așadar, cei doi au fost amendați acum de către Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi cu sancțiuni în valoare totală de 4.000 de lei, pentru lipsa măștii de protecție.

„În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant”, au transmis autoritățile, potrivit digi24.ro.

Cum s-au comportat, de fapt, deputații bătăuși de la șaormerie. ”Băi, voi aveți doar trei clase”. Poliția i-a amendat din nou
Sursă Foto: digi24.ro

Parlamentarii le-au adresat cuvinte jignitoare autorităților

Alertați de angajații șaormeriei, polițiștii au intervenit la fața locului pentru a rezolva conflictul. Din păcate lucrurile au mers din ce în ce mai rău, iar bărbații au început să jignească agenții, având un comportament recalcitrant. „Nu vă cunoașteți locul în ierarhie”, „Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală și eu vă plătesc salariile”. Așadar, din acest motiv, parlamentarii au obținut două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea la scandal.

„În urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, se mai arată în comunicatul transmis de către poliție.

Urmăriți Impact.ro și pe