Cum s-a terminat relația pe care Gina Pistol a avut-o cu Ciprian Marica. Rușinată, femeia a trecut totul sub tăcere

Nicu Stan, Camelia Moldoveanu 23.04.2021, 10:55
Cum s-a terminat relația pe care Gina Pistol a avut-o cu Ciprian Marica. Rușinată, femeia a trecut totul sub tăcere

Cum s-a terminat relația pe care Gina Pistol a avut-o cu Ciprian Marica. Rușinată, actuala iubită a lui Smiley a trecut totul sub tăcere. Cum s-a consumat iubirea cu celebrul fotbaliust, citiți în articolul de mai jos.

Gina Pistol, relație secretă cu Ciprian Marica. ”Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares”

S-a aflat cum s-a terminat relația pe care Gina Pistol a avut-o cu fotbalistul Ciprian Marica. Rușinată, Gina Pistol ar fi trecut totul sub tăcere. Gina Pistol este una dintre vedetele care nu și-a ascuns niciodată trecutul amoros, excepție făcând relația cu Ciprian Marica.

Gina Pistol s-a iubit cu Ciprian Marica, în urmă cu câțiva ani, pe vremea când sportivul juca în Germania. Toată presa a scris despre relația lor, însă nici unul nu a confirmat-o niciodată, în contextul în care Gina Pistol a stat în Germania câteva luni.

Gina Pistol are acum o relatie fericita cu Smiley
Gina Pistol are acum o relatie fericita cu Smiley

Cei doi nu au nici măcar o fotografie împreună

În plus, nu există nici măcar o fotografie publică în care cei doi amorezi să apară împreună. Actuala iubită a lui Smiley, cea care i-a dăruti de curând un copil, a făcut naveta în Germania într-o perioadă în care relația cu Nicola, iubitul cu care a stat peste 7 ani, luase o pauză.

În acel timp, Gina Pistol avea un statut de bombă sexy, care nu prea îi convenea lui Ciprian Marica, acesta ținând foarte mult la imaginea lui de sportiv adevărat.

Fotbalistul i-a interzis Ginei Pistol să facă publică relația lor

Astfel, jurnaliștii au speculat la acea vreme că fostul dinamovist i-a interzis cu desăvârșire Ginei Pistol să vorbească despre relația pe care o are cu el.

”Se pare că Marica este hotarât sa o țină pe Gina cât mai aproape de el, în Germania, așa că îi cumpără constant bilete de avion pentru ca fostul iepuraș Playboy să facă naveta București-Stuttgart”, scriau ziarele atunci.

Cine confirmă relația Ginei Pistol cu Marica

Realația cu fotbalistul nu a durat însă prea mult, iar Gina Pistol a revenit pe plaiurile mioritice.

”Confirm informația, din surse sigure. Gina Pistol a plecat de la Marica, dar acum îi pare rău. Îi dă o groază de sms-uri omului, poate se lipește din nou o relație, ceva. Drama e, se pare, că Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”, scria și Cristi Brancu pe blogul lui.

Gina Pistol a recunoscut că a stat în Germania, dar nu la Ciprian Marica

Gina Pistol a vorbit la distanță de câțiva ani de zvonurile legate de relația pe care a avut-o cu Ciprian Marica, iar frumoasa vedetă a infirmat totul.

”Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun ‘La mulți ani’, dacă este ziua mea face și el la fel”, spunea Gina Pistol.

Urmăriți Impact.ro și pe