Cum s-a răzbunat un bărbat care nu avea certificat verde și n-a fost lăsat să se îmbarce într-un avion din Suceava. Toți pasagerii au fost afectați

Elena Avramescu 29.09.2021, 13:32
Cum s-a răzbunat un bărbat care nu avea certificat verde și n-a fost lăsat să se îmbarce într-un avion din Suceava. Toți pasagerii au fost afectați

Scene incredibile pe aeroportul din Suceava, după ce un bărbat care nu avea certificat verde şi căruia i-a fost refuzată îmbarcarea în avion a reușit să se răzbune. Astfel că a sunat la 112, anunțând că este un bagaj suspect în aeronavă. Prim urmare, zborul a fost oprit.

Cum s-a răzbunat un bărbat care nu avea certificat verde și n-a fost lăsat să se îmbarce într-un avion

În acest sens, la 112 a fost primit un apel telefonic care anunța că la bordul cursei aeriene Suceava -Dortmund se află un bagaj periculos.

Bărbatului i s-a refuzat îmbarcarea, după ce nu a putut prezenta un test COVID. Nu avea nici certificat verde care să ateste că a fost vaccinat. Fiind supărat că nu a fost lăsat să se îmbarce în avion, acesta a sunat la 112 și a anunțat că cursa este în pericol, a spus Paul Ciurari, potrivit Antena 3.

Cum s-a razbunat un barbat care nu avea certificat verde si n-a fost lasat sa se imbarce intr-un avion
Aeroport Suceava

În scurt timp au fost alertate structurile de securitate, ISU și autoritățile aeroportului, iar aeronava se afla la sol. Se pare că apelul s-a efectuat de la bordul avionului, iar imediat după, persoana care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile de pe Aeroportul Suceava a fost identificată.

SRI a intervenit rapid și autoritățile au ținut avionul la sol pentru a face verificările de rigoare. În plus, a fost verificată și sursa apelului, așa s-a ajuns la pasagerul supărat că pentru că nu i s-a permis accesul în avion.

În aceste momente, activitatea aeroportului din Suceava a revenit la normal, însă Poliția și SRI au deschis o anchetă.

Urmăriți Impact.ro și pe