Cum s-a produs marea împăcare între Monica Tatoiu și Cristian Boureanu. Omul de afaceri a dezvăluit de ce nu și-au mai vorbit

Ana Anitoiu 11.10.2022, 19:46
Cum s-a produs marea împăcare între Monica Tatoiu și Cristian Boureanu. Omul de afaceri a dezvăluit de ce nu și-au mai vorbit

Cristian Boureanu a povestit cum s-a produs marea împăcare între el și Monica Tatoiu. Omul de afaceri a dezvăluit de ce nu și-au mai vorbit o perioadă, în ciuda faptului că au avut o relație apropiată, după ce ea i-a fost profesoară.

Cum s-au împăcat Monica Tatoiu și Cristian Boureanu

De-a lungul anilor, Cristian Boureanu a primit multe sfaturi de la Monica Tatoiu, în special pe plan personal. Fosta sa profesoară a crezut în căsătoria lui cu Valentina Pelinel, dar deznodământul acelui mariaj a dezamăgit-o.

„Ce să fac, să mint, să spun că nu (are gura prea mare Monica Tatoiu, n.r.)? O are, dar asta e partea frumoasă a ei. M-am împăcat cu Monica Tatoiu, am sunat-o de ziua ei. A bufnit-o și râsul. A zis: Chiar mă gândeam, oare nu mă suni? Zic: Cum să nu te sun, Monica?”, i-a spus Cristian Boureanu lui Denise Rifai.

Cum s-a produs marea impacare intre Monica Tatoiu si Cristian Boureanu. Omul de afaceri a dezvaluit de ce nu si-au mai vorbit
Cristian Boureanu

Cristian Boureanu, despre ce îl deranjează la Monica Tatoiu

De asemenea, Cristian Boureanu a dezvăluit ce îl deranjează la Monica Tatoiu. Este vorba despre obiceiul pe care ea îl are de multe ori de a povesti unele detalii pe care le-a discutat în privat cu anumite persoane.

„Nu e bine. Eu sper să n-o mai facă. Și cred că nu a mai făcut-o. Mi-e foarte dragă. Nu aș fi discutat asta cu ea, și oricum n-am spus eu public, ea a spus public că ne-am certat. Prin urmare, mi-e dragă, țin enorm de mult la ea și mă bucur că ne-am împăcat”, a mai spus Cristian Boureanu, la Kanal D.

Totodată, Cristian Boureanu a spus că Monica Tatoiu este ca o mamă pentru el și că a ales să treacă peste disensiunile apărute deoarece el crede că oamenii care se iubesc cu adevărat trebuie să rămână într-o anumită legătură, să știe să treacă peste unele dificultăți.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...