Cum s-a pozat Simona Halep cu un fan la Moscova. Internauţii, fără cuvinte

Nicu Stan 20.10.2021, 10:19
Cum s-a pozat Simona Halep cu un fan la Moscova. Internauţii, fără cuvinte

Simona Halep a avut parte de o întâlnire cu unul dintre cei mai înfocați fani ai săi. Simona Halep a debutat cu o victorie la ediția 2021 a Kremlin Cup, 6-1, 6-4 cu Anastasia Potapova. După meci, cel mai înfocat fan al sportivei a reușit să prindă o poză cu ea.

Simona Halep, fotografie cu cel mai înfocat fan al său în timpul turneului de la Kremlin Cup. Ce are bărbatul tatuat pe braț

După prima victorie de la Moscova, Simona Halep a avut parte și de o surpriză. S-a întâlnit cu unul dintre cei mai mari fani ai săi.

Atașamentul fanului înrăit pentru sportiva din România este dovedit de cele două tatuaje pe care bărbatul le are pe braț, unde și-a imprimat numele celor două turnee de Grand Slam pe care Simona Halep le-a câștigat, Roland Garros și Wimbledon, precum și anul reușitelor, 2018 și 2019.

Fanul Simonei Halep are tatuat pe brat turneele castigate de sportiva
Fanul Simonei Halep are tatuat pe brat turneele castigate de sportiva

Simona Halep, fără cuvinte

Astfel, Simona Halep a imortalizat întâlnirea cu o poză, pe care, normal, a postat-o pe rețelele de socializare.

”Fără cuvinte”, a fost descrierea folosită de Simona Halep alături de poza cu cel mai mare fan al său.

Pe cine va întâlni Simona Halep în optimile de la Kremlin Cup

De asemenea, în optimile de finală ale competiției de la Moscova, Kremlin Cup, Simona Halep, locul 19 WTA, o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Veronika Kudermetova, locul 32 WTA -Oksana Selekhmeteva, locul 238 WTA.

În plus, Simona Halep și Veronika Kudermetova s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, chiar în 2021, la Australian Open, partidă câștigată de româncă în minimum de seturi, 6-1, 6-3.

Simona Halep nu se gândește la titlu

Astfel, dacă Oksana Selekhmeteva va produce surpriza și o va elimina pe Veronika Kudermetova, s-ar întâlni în premieră cu sportiva româncă.

“E greu să mă gândesc la titlul acum pentru că am fost accidentatată în acest sezon. Nu am prea multe meciuri câștigate. Am amintiri plăcute de aici, din anul 2013”, a declarat Simona Halep, la finalul meciului câștigat cu rusoaica Anastasia Potapova.

Simona Halep a întrerupt colaborarea cu Darren Cahill

Pe de altă parte, Simona Halep a întrerupt colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, pentru a doua oară. Prima dată cei doi au întrerupt colaborarea în anul 2018, atunci când australianuol motiva despărțirea că trebuie să aibă timpul ncesar pentru a-și antrena fiul.

De data aceasta, Darren Cahill a publicat pe rețelele de socializare niște filmulețe în care arată cum își antrenează fiica în vârstă de 17 ani. Chiar și așa, unele guri susțin că australianul Darren Cahill ar urma să o antreneze pe câștigătoarea US Open 2021, Emma Răducanu.