Cum s-a pozat Loredana Groza în baie. Fanii nu s-au putut abţine: “Ai înnebunit la bătrâneţe”

Stan Filon 13.04.2021, 10:41

Loredana Groza și-a șocat fanii! Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare unde postează zilnic fotografii cu ea, în ipostaze din ce în ce mai provocatoare. Așa s-a întâmplat și acum, când vedeta a postat o fotografie care a atras privirile tuturor!

Fanii sunt șocați de cum s-a pozat Loredana Groza în baie

Loredana Groza se numără printre puținele vedete care au avut succes și în comunist, dar și pe timpul democrației. Șlagărele ei de pe vremea lui Ceaușescu, fredonate de toți românii, s-au transformat ușor în hit-uri. Vedeta s-a adaptat, s-a reinventat și continuă să o facă în fiecare zi.

Cântăreața pozează din ce în ce mai provocator, fapt care pe unii dintre fanii ei i-a șocat. Ultima fotografie postată pe rețelele de socializare a fost făcută chiar în baie. Vedeta poartă o bluză vaporoasă, neagră, cu buline aurii, foarte scurtă însă, după cum puteți vedea în Galeria Foto! Este, de fapt, un top cu mâneci lungi. Problema este că vedeta se pare că doar atâta tot poartă!

Fanii sunt socati de cum s-a pozat Loredana Groza in baie
Fanii sunt socati de cum s-a pozat Loredana Groza in baie

”Ai înnebunit la bătrâneţe”

Abdomenul său este gol goluț, iar imaginea continuă destul de mult în jos și pare că vedeta este chiar debrăcată! Internauții nu au stat pe gânduri și au asaltat-o cu comentarii. Unii au felicitat-o pe cântăreața în vârstă de 50 de ani pentru felul ei de a fi, dar și pentru felul în care arată. Alții însă, în schimb, s-au declarat chiar revoltați. Unul chiar a spus: ”Ai înnebunit la bătrâneţe”.

Loredana Groza însă parcă întinerește pe zi ce trece. De la an la an, arată tot mai bine. Unii, răutăcioși, ar spune că vedeta arată chiar mai bine decât arăta acum 10 ani de zile. Pentru toate acestea, internauții au găsit o explicație logică: operațiile estetice. Vedeta spune însă că secretul este o alimentație echilibrată și multă mișcare.

„Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație…”, a declarat Loredana Groza pentru viva.ro.
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...