Cum s-a pozat Gianina din Las Fierbinți la malul mării. Imaginea care a cucerit fanii. Foto

Iancu Andreea 25.08.2020, 08:56
Cum s-a pozat Gianina din Las Fierbinți la malul mării. Imaginea care a cucerit fanii. Foto

Gianina, unul dintre personajele cele mai îndrăgite din serialul Las Fierbinți, a fost surprinsă la mare. Actrița care dă viață personajului, Anca Dumitra, s-a fotografiat într-o ipostază cuceritoare. Fanii au fost încântați să descopere și o altă latură a actriței preferate.

Imaginea cu Gianina din Las Fiebinți, la mare

Este mereu zâmbitoare și are o sclipire în priviri care te cucerește. Anca Dumitra, actrița care joacă rolul Gianinei din Las Fierbinți, este o femeie de 32 de ani, care se bucură de viață și dincolo de platourile de filmare. Pentru că este vară și cu toții iubim marea, actrița a decis să se bucure de valuri. Astfel, Anca a postat o imagine ce o înfățișează pe ea în apa mării. Îmbrăcată într-o rochie prețioasă, actrița pare a fi fericită între valuri.

„Legenda spune că s-a născut din spuma mării”, este descrierea pe care a ales-o Anca Dumitra pentru poza de la mare.

Fanii vedetei au fost pur și simplu cuceriți de imagine, mai cu seamă că sunt obișnuiți să o vadă pe actriță doar în ipostaza din serial. Astfel, mulți s-au grăbit să îi scrie în comentarii aprecierile lor.

„Cea mai frumoasă sirenă”

„EȘTI FOARTE FRUMOASĂ”

„Superbă”, sunt câteva dintre comentarile fanilor săi.

Anca Dumitra, imagine de la mare foto - Instagram
Anca Dumitra, imagine de la mare
foto – Instagram

Oamenii încă o mai strigă după numele din serial

A devenit celebră datorită rolului din Las Fierbinți. Anca Dumitra o interpretează acolo pe Gianina, o tânără foarte simpatică, însă cam prostuță. Deși serialul rulează la TV de ani buni, cei care o recunosc pe stradă pe actriță încă o strigă după numele personajului său.

”Cel mai important lucru pentru mine este ca oamenii să se adreseze cu bun-simț. Indiferent că pe buzele lor Gianina poate fi întâia formă de adresare, eu nu am nicio problemă cu asta. Însă tocmai pentru că sunt deja mulți ani în spate, telespectatorii noștri știu întocmai că ce urmăresc este un serial de ficțiune. Cunosc deja actorii și, de ceva vreme încoace, am avut surprinderea să mi se adreseze cu numele meu. Dar, repet, bucuria și entuziasmul de a te cunoaște, de a ți se adresa și de a face o fotografie, acestea sunt cele care contează. Eu sunt fericită și recunoscătoare că ceea ce facem ajunge la inimile lor, și atunci e un schimb de energie benefic care mă motivează de fiecare dată”, a declarat Anca Dumitra într-un interviu pentru Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...