Cum s-a pozat Andreea Bălan cu sora lui Tiberiu Argint. Fanii artistei au dat imediat „Like”

Cum s-a pozat Andreea Bălan cu sora lui Tiberiu Argint. Fanii artistei au dat imediat „Like”

Cântăreața Andreea Bălan pare să fi trecut peste divorțul său de George Burcea. Relația cu Tiberiu Argint este una asumată, și se pare că se înțelege de minune cu familia acestuia, având în vedere că s-a pozat cu sora lui Tiberiu.

Andreea Bălan s-a pozat cu sora lui Tiberiu Argint

Andreea Bălan trăiește din nou o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint. În vârstă de 36 de ani, cântăreața a început să își construiască o carieră solo, după succesul înregistrat în formația Andre. Aceasta este actuala jurată a emisiunii ”Te cunosc de undeva” și se pare că munca îi aduce foarte multe satisfacții la momentul actual.

În ceea ce privește viața amoroasă, se pare că nu a avut parte de același succes. După relația eșuată alături de Keo, artista a hotărât să se căsătorească împreună cu actorul George Burcea. Cei doi au devenit ulterior părinții a două fete, având parte de o nuntă ca-n povești. Cum viața bate filmul, în urmă cu un an, cei doi au hotărât ca basmul să ia sfârșit, fiecare pornind pe propriul drum.

Deși divorțul nu a fost pronunțat, între cei doi apărând mai multe discuții cu privire la pensia alimentară dar și alte probleme financiare, fostul cuplu nu a ezitat să dea o șansă altor persoane. În vreme ce George Burcea este într-o relație cu Viviana Sposub, Andreea Bălan a hotărât la rândul ei, să vadă ce îi poate rezerva viitorul alături de Tiberiu Argint.

Sora lui Tiberiu Argint s-a pozat alaturi de Andreea Balan
Sora lui Tiberiu Argint s-a pozat alaturi de Andreea Balan

Cei doi nu își mai ascund relația

Chiar dacă la începutul relației, discreția era un factor important, se pare că cei doi au început să se afișeze din ce în ce mai des în public. Recent, fotoreporterii de la publicația spynews.ro, i-a surprins pe amorezi în timp ce se sărutau la masa unei terase din București. Se pare că noul cuplu al showbiz-ului românesc are parte de o interesantă poveste de dragoste.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu s-au mai ferit în a-și arăta sentimentele, deși se aflau într-un spațiul public. Cei doi își aruncau atât priviri cu subînțeles cât și gesturi tandre, fără a se simți deranjați de faptul că oricine i-ar putea vedea. Au purtat lungi conversații, iar comportamentul acestora era similar ca al unui cuplu adolescentin la primele lor întâlniri.

Chiar dacă nu locuiesc împreună, se pare că Andreea Bălan a fost ușor integrată în familia noului iubit. Astfel, sora lui Tiberiu Argint se pare că o agreează foarte mult pe actuala parteneră a fratelui ei, având în vedere că a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de artistă. După întâlnirea romantică a celor doi, Tiberiu, ca un adevărat gentleman, a condus-o pe Andreea Bălan până la mașină, iar apoi au plecat separat către casele lor.

Urmăriți Impact.ro și pe