Cum s-a măritat o mireasă cu Covid fără să-și infecteze soțul. Imagini epocale de la nunta în carantină

Andreea Bisinicu 03.12.2020, 16:12
Cum s-a măritat o mireasă cu Covid fără să-și infecteze soțul. Imagini epocale de la nunta în carantină

Cum s-a măritat o mireasă cu Covid fără să-și infecteze soțul. Imagini epocale de la nunta în carantină.

Cum s-a măritat o mireasă cu Covid fără să-și infecteze soțul

Pandemia de coronavirus ne-a afectat pe toți. Studiile arată că, în ultimele luni de izolare și carantină, populația globului a dezvoltat stări de anxietate și atacuri de panică, cauzate de frica provocată de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea, se pare că mai există și dragoste în vremea coronavirusului. Lauren Jimenez and Patrick Delgado, doi tineri din SUA au decis să-și unească destinele, în ciuda situației neplăcute în care se află mapamondul, pentru a-și celebra iubirea, în pofida tuturor greutăților.

Mireasa a venit cu o idee genială. Cum s-a măritat fără să-și infecteze soțul, ea fiind testată pozitiv cu virusul Sars-CoV-2? Simplu. Tinerii îndrăgostiți au decis să meargă mai departe cu planificarea nunții, chiar dacă mireasa s-a infectat cu COVID-19. După ce au fost nevoiți să-și schimbe locația pentru petrecere și lista de invitați de trei ori, din cauza restricțiilor impuse pe timp de pandemie, cei doi au pus piciorul în prag și au preferat să se căsătorească la geam. Da, ai citit bine. Ceremonia a fost oficiată sub fereastra casei. Mireasa stătea la etaj, la geam, în timp ce mirele se afla în curtea casei, sub fereastra domniției, mai ceva ca în Romeo și Julieta.

„Deși cu siguranță nu este modul în care ne-am imaginat ziua nunții noastre, Patrick și cu mine am putut să ne spunem jurămintele. Patrick a fost cel mai bun partener! Din moment ce nu trăim împreună, vorbeam în fiecare zi prin FaceTime și mă liniștea, spunând că putem trece prin orice împreună”, a declarat Lauren Jimenez, pentru Good Morning America.
Doi tineri din Ontario s-au casatorit, chiar daca mireasa era infectata cu noul coronavirus
Doi tineri din Ontario s-au casatorit, chiar daca mireasa era infectata cu noul coronavirus

Cum a avut loc nunta anului 2020

Mireasa a fost demoralizată atunci când și-a primit rezultatul testului COVID-19. Noroc că l-a avut alături pe iubitul ei, care i-a fost cel mai mare sprijin. Mirele s-a ocupat de tot. A sunat să anuleze petrecerea de la restaurant și s-a asigurat că ofițerul și fotograful lor vor fi dispuși să participe la această ceremonie improvizată. Jessica Castellano, fotografa nunții, a fost foarte emoționată de momentul magic la care a asistat, atunci când cei doi îndrăgostiți au spus „DA” în fața ofițerului stării civile. Castellano a spus că, deși cei doi erau separați fizic de un zid și un etaj, se putea simți dragostea cum plutește în aer.
„Cred că distanța dintre ei a adăugat mult mai multă magie zilei nunții. Imaginați-vă să le spuneți copiilor că v-ați căsătorit în timp ce unul dintre voi a fost pus în carantină, doar pentru că abia așteptați să vă căsătoriți cu dragostea vieții voastre. Nu îi învinovățesc, pentru că au trăit cu adevărat jurământul: la bine și la greu!”, a menționat fotografa Jessica Castellano.
Sursa colaj foto – goodmorningamerica.com
Urmăriți Impact.ro și pe