Cum s-a lansat Gabriela Cristea în televiziune. Nu a terminat Facultatea de Jurnalism. Ce studii are

Daria Petrescu 29.07.2020, 20:17
Cum s-a lansat Gabriela Cristea în televiziune. Nu a terminat Facultatea de Jurnalism. Ce studii are

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul. Pe plan profesional i-a mers din plin, timp de peste 20 de ani de carieră în televiziune. Personal însă, lucrurile nu au fost tocmai roz. Totul s-a schimbat actunci când l-a cunoscut pe Tavi Clonda, cel care i-a dăruit și două fetițe. Are o căsnicie așa cum și-a dorit, însă, puțini sunt cei care știu cum s-a lansat Gabriela Cristea, de fapt, în televiziune. Iată ce studii are vedeta.

Gabriela Cristea nu a terminat Facutatea de Jurnalism, deși lucrează în tv de peste 20 de ani

În 1993, Gabriela Cristea a absolvit Liceul de Coregrafie din București, iar apoi a terminat facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. Astfel, soția lui Tavi Clonda s-a specializat prin comunicare nonligvistică la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe. Nu a urmat nicio meserie în acest domeniu, fiind atrasă de lumina reflectoarelor. Gabriela Cristea a fost prezentatoarea mai multor emisiuni, reușind de-alungul anilor să devină una dintre cele mai apreciate în acest domeniu.

Carera ei în televiziune a început în 1994, la TVR 1. Aici a prezentat Eurovision, urmând apoi, ca până în 1996 să prezinte emisiuni matinale și de divertisment, la Tele 7abc. Ca Pr Manager și prezentator a lucrat și în Pro tv, până în iulie 2000.

Gabriela Cristea alături de fetițele ei
Gabriela Cristea alături de fetițele ei

Între noiembrie 2000  și iulie 2005, Gabi Cristea  a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV.

Momentul în care a început să prezinte reality-show Noră pentru mama, redenumită ulterior Te vreau lângă mine a fost cel care i-a adus și popularitate Gabrielei Cristea. Acest lucru s-a întâmplat din 2007 până în 2012, la Kanal D.

Cea mai recentă colaborare a fost cu Antena Stars, pentru emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Gabriela Cristea s-a retras pentru moment din lumina reflectoarelor și se dedică celor două fetițe ale sale.

Gabriela Cristea a avut relații agitate

Vedeta a avut o relație complicată cu părinții săi. Aceasta a recunoscut în urmă cu ceva timp, că a avut o copilărie mai aparte. În 2008 s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat în 2013 cu scandal. Despărțirea lor  a stârnit un război mediatic, fiecare aducându-și acuzații grave unul altuia.

La scurt timp, Gabi Cristea l-a cunoscut pe Tavi Clonda, care i-a schimbat total viața. Cei doi s-au căsătorit civit în 2015. Au împreună două fetițe și formează în continuare unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

 

Urmăriți Impact.ro și pe