Cum s-a întors Pavel Bartoș din vacanța în America. „Părinții de fete știu de ce”

Badea Violeta 05.09.2022, 17:45

Pavel Bartoș este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori și prezentatori din țara noastră. După o perioadă aglomerată și multă muncă, acesta a avut parte de-o vacanță de vis alături de familie. Vedeta de la Pro TV împreună cu soția și cele trei fete au fost în America. Abia revenit în țară după o săptămână minunată, actorul le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele sociale cum s-a întors din ţara tuturor posibilităţilor!

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre vacanța pe care a petrecut-o în America

Pavel Bartoș a visat dintotdeauna la o vacanță în America, și iată ca dorința lui s-a împlinit. Timp de o săptămână, acesta împreună cu patenera lui de viață și cu cele trei fete pe care le au împreună s-au plimbat prin țara tuturor posibilităților și au văzut locuri delosebit de frumoase.

„E duminică dimineață, ora 7.00. Doamne, ce matinal sunt. Oare? Adevărul este că am aterizat acum vreo 12 ore dintr-o minunată vacanță în Statele Unite ale Americii, pe care mi-am și le-am promis-o alor mele fete de mai mult de trei ani.

A fost minunat , am fost pe coasta de vest ( San Francisco, L.A , Disneyland și Las Vegas) am stat și în Chicago unde m-am reîntâlnit cu prieteni atât de dragi mie și familiei mele.”, a scris Pavel Bartoș pe Facebook.

Citește și Din ce făcea bani Pavel Bartoș înainte să devină celebru. A recunoscut tot, fără nicio jenă!

Pavel Bartos 7
Pavel Bartos a petrecut o vacanta de vis in America

„Sunt dat peste cap”

Abia revenit în România, actorul le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram că ar mai avea nevoie de o vacanță pentru a se relaxa, însă nu va avea parte de acest lucru. Prezentatorul TV a intrat deja „în pâine”, fiind prezent la filmările pentru „Vocea României”.

„Sunt dat peste cap , de fus , de drum ( aproape 24 de ore) , dar atât de fericit că nu a întârziat niciun avion sau mai rău să se piardă bagajele! Părinții de fete știu de ce. Mi-ar trebui o vacanță la vacanță.

Nu am timp însă să-mi “ling rănile” că peste doar 2 ore trebuie să fiu la filmare pentru Vocea României ( care apropo începe vinerea viitoare și abia aștept)”, a mai precizat scris Pavel Bartoș pe rețeaua socială.

Citește și Decizie radicală luată de soția lui Pavel Bartoș. Actorul a anunțat în premieră!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...