Cum s-a îndrăgostit Ioana Ginghină de actualul iubit. ”A venit cu un bax de vin”

Iancu Andreea 06.05.2021, 15:29
Cum s-a îndrăgostit Ioana Ginghină de actualul iubit. ”A venit cu un bax de vin”

Relația dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, fostul său soț, este istorie. Actrița iubește acum ca în adolescență și se bucură de prezența noului său partener, cu care chiar urmează să se căsătorească. Deși a încercat să păstreze discreția în proaspăta relație de cuplu, Ioana Ginghină a decis să dezvăluie cum s-a îndrăgostit de actualul iubit. Bărbatul a cucerit-o de la a doua întâlnire, iar de atunci o frumoasă poveste de dragoste s-a înfiripat între ei.

Ioana Ginghină a povestit cum s-a îndrăgostit de actualul iubit. Actrița a făcut dezvăluiri inedite

După o căsnicie de 12 ani care între timp a eșuat, soarele a reapărut pe strada Ioanei Ginghină. Actrița a trecut peste divorțul de Alexandru Papadopol, tatăl fiicei sale Ruxandra, și acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un alt bărbat. Chiar dacă în primele luni de relație, cei doi au încercat să stea departe de reflectoare, acum Ioana Ginghină nu se mai sfiește și povestește chiar cum s-a îndrăgostit de actualul său iubit. Cristi, bărbatul alături de care va ajunge din nou în fața altarului, a făcut-o să creadă din nou în iubire. După doar câteva luni de la divorț, Ioana l-a cunoscut pe Cristi, care a cucerit-o într-un mod inedit, după o seară petrecută la un pahar de vin.

Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne-am zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Chiar dacă Ioana consideră că ea este cea care a făcut pasul către Cristi, și acesta i-a răspuns intențiilor sale și astfel au putut să se conecteze. În plus, un atuu a fost și gestul făcut de bărbat, cu care a surprins-o pe actriță.

Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele.. si așa s-a înfiripat și au mers lucruile foarte rapid, a mai povestit Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de actualul iubit
Ce părere are fiica Ioanei, Ruxandra, despre apariția unui frate sau a unei surori

Actrița a fost cerută în căsătorie. Are în plan chiar și un al doilea copil

Chiar dacă a trecut de vârsta de 40 de ani, Ioana Ginghină este mai energică și mai fericită ca oricând. Actrița radiază, iar acest lucru se datorează cu siguranță echilibrului pe care l-a găsit în relația alături de Cristi. Ioana și iubitul său sunt împreună deja de aproximativ doi ani de zile și au gânduri serioase de nuntă. Bărbatul a cerut-o în căsătorie la puțin timp și chiar își dorește să îi ofere ocazia de a deveni mamă pentru a doua oară. Chiar dacă Ruxandra, fiica Ioanei, ar urma să aibă un frate sau o soră vitregă, tânăra este încântată de idee.

Da, am fost cerută în căsătorie. Sunt într-o perioadă în care-mi merge foarte bine. (…) Îmi doresc un bărbat care să investească în mine, în sensul că să investească sentimente, complimente, să fie atent la ce-mi doresc, la nevoile mele. El e așa. Am lângă mine un om care știu clar că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să-l cresc. Ruxi știe despre asta și e încântată. Diferența e foarte mare, așa încât că nu mai avea în niciun fel. Nu-i fac ei copilul. I-am zis: „mi-l fac mie, eu o să-l cresc, dacă vrea să ajute bine, dacă nu bine”. Mi-l fac mie, dacă e, a mai spus Ioana Ginghină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...