Cum s-a implicat Iuliana Tudor în lupta împotriva pandemiei. “Salvarea vine de la noi”

Cum s-a implicat Iuliana Tudor în lupta împotriva pandemiei

Iuliana Tudor se numără printre vedetele care s-au implicat activ în lupta împotriva pandemiei în România. În acest sens, vedeta TVR a lansat o campanie, intitulată „România salvează România”, alături de Crucea Roșie.

Ce face Iuliana Tudor pe perioada stării de urgență

Prezentatoarea a povestit în cel mai recent interviu acordat că în această perioadă petrece mai mult timp cu familia și că în același timp își continuă munca, dar de acasă. Momentan, filmările pentru sezonul 5 al emisiunii Vedeta Populară, prezentată de Iuliana au fost supendate. Cu toate acestea TVR difuzează în fiecare duminică ediții mai vechi și promite o ediție specială de Paști, care a fost filmată deja.

iuliana tudor, pandemie, donatii, campanie

Ce face Iuliana Tudor pe perioada stării de urgență

De asemenea, în paralel Iuliana Tudor se ocupă și de o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru lupta împotriva pandemiei, în colaborare cu Crucea Roșie, unde este și ambasador. Cei care vor să doneze 2 euro pentru „România salvează România” o pot face prin numărul special SMS 8827, valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din țară, fără costuri suplimentare

„În aceste vremuri incerte, știm sigur un lucru: bunătatea și solidaritatea ne fac mai puternici. Pandemia este o urgență de sănătate globală care afectează viața și programul zilnic al fiecărei persoane. Am credința că fiecare dintre noi poate ajuta la înfrângerea acestui virus. Este timpul să fim uniți, este timpul să ne implicăm. Salvarea vine de la noi. România salvează România!”, a declarat Iuliana Tudor pentru Ciao.

Iar atunci când nu lucrează, Iuliana își petrece timpul cu fiul său, Tudor în vârstă de 9 ani. Întrebată cum îi explică fiului său situația, vedeta a spus că Tudor știe exact ce se întâmplă în momentul de față în lume și că trebuie să stam cu toții în casă pentru a ne proteja. În acest sens, vedeta desfășoară tot felul de activități cu fiul său pentru a trece timpul mai ușor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI