Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Unde merg în luna de miere, destinația e de vis

Andrei Simion 28.05.2023, 08:10

Astăzi, Andrei Maria (Smiley) și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase momente. Este ziua nunții lor, când vedeta TV și celebrul artist vor spune cel mai important DA din viața lor. Se căsătoresc într-un decor de poveste pe malul Lacului Snagov. Cum arată cântărețul în costumul de ginere.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil și religios

Update 28 mai, ora 08.03. Smiley și proaspăta lui soție, Gina Pistol, vor pleca în luna de miere peste o săptămână, iar destinația pe care au ales-o ocupă locul doi în clasamentul preferinţelor turiștilor din întreaga lume. Este vorba despre sudul Franței, renumit pentru plajele si promenadele de-a lungul Mediteranei, terasele cochete și satele idilice.

Update 27 mai, ora 22.16. Smiley și Gina Pistol au avut ideea briliantă ca invitații să fie așteptați la mese într-un mod inedit. Astfel, nuntașii au fost întâmpinați cu mesaje din titlurile pieselor lansate de artist până acum. De pildă, unii au fost așezați la masa „Mai mult de-o viață”, în timp ce alții au primit locul „Preocupat cu gura ta”.

Update 27 mai, ora 19.47. În fața jurnaliștilor, Gina Pistol a dezvăluit că verighetele au scris „în interior un cuvânt care ne reprezintă și sunt făcute de o prietenă dragă nouă. Au o însemnătate anume pentru noi”.

Update 27 mai, ora 19.41. Smiley a oferit câteva detalii cheie despre ținuta inedită purtată în ziua nunții sale.

„Mi-a facut costumul Irina Voinea, e făcut special pentru evenimentul ăsta, nu știu dacă îl mai port vreodată, vreau să îl țin de colecție. Sigur o să-mi mai fac costume după modelul ăsta, e extrem de confortabil. Și ăsta a fost primul lucru pe care l-am luat în considerare când mi-am făcut costumul. Și bineînțeles, să se potrivească cu rochia ei, pe care nu am văzut-o decât azi”.

Update 27 mai, ora 19.36. Petrecerea de nuntă se ține într-o locație de basm – Oragneria Iris. Citește mai multe detalii AICI.

Update 27 mai, ora 19.32. După cununia religioasă au apărut și primele reacții ale mirilor:

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a spus Gina Pistol.

Știrea inițială: Smiley și Gina Pistol s-au pregătit intens pentru nuntă. Deoarece a vrut să respecte tradiția, solistul și-a petrecut noaptea dinaintea cununiei la hotelul Marmorosch din Capitală. Potrivit Cancan, a ieșit din locație împreună cu fratele său, Filip Maria, îmbrăcat elegant. Din imaginile surprinse de paparazzi reiese faptul că este un ginere modern. În ziua în care renunță la burlăcie, vedeta a optat pentru o ținută crem, de vară, asortată cu o cămașă albă. Căsătoria celor doi se va desfășura pe malul Lacului Snagov, începând cu ora 14:00.

Iată că, după șapte ani de relație, Gina și Smiley au decis să facă pasul cel mare. Prezentatoarea TV și juratul de la Vocea României au împreună o fetiță, Josephine.

Ce mesaj special a transmis artistul

Cu doar câteva ore înainte de marele eveniment, Smiley a transmis un mesaj emoționant, exprimându-și dorința de a se bucura în continuare de o viață simplă alături de viitoarea sa soție. Este o zi specială, iar aceste cuvinte reflectă dorința artistului de a păstra autenticitatea și bucuria în căsnicia care urmează să fie oficializată sâmbătă, 27 mai.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor, dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale”, a scris Smiley în mediul online.

„De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a adăugat el.

Urmăriți Impact.ro și pe