Cum s-a îmbrăcat Ilie Năstase de Ziua Națională. Femeia care i-a fost alături este consulul onorific al Kazahstanului

Beatrice Dumitru 01.12.2022, 18:22
Cum s-a îmbrăcat Ilie Năstase de Ziua Națională. Femeia care i-a fost alături este consulul onorific al Kazahstanului

Cu ocazia Zilei Naționale au avut loc tot felul de ceremonii în marile orașe ale țării, iar excepție nu a făcut nici Constanța. Aici, festivitatea a început cu slujba ținută de ÎPS Teodosie, urmată de o ceremonie militară, sub privirile a câtorva sute de oameni. Iar printre cei prezenți s-a aflat și fostul tenismen Ilie Năstase, îmbrăcat într-o ținută specială.

 Cum a fost îmbrăcat Ilie Năstese de Ziua Națională

La parada militară au participat soldați din Statele Unite și Canada, mai multe vehicule de intervenție din cadrul structurilor Ministerului de Interne și câteva care aparțineau Ministerului Apărări. Acestea au fost urmate de cercetași și persoane care purtau costume militare de epocă. Parada s-a încheiată cu un spectacol de artificii în culorile tricolorului, notează info-sud-est.ro.

Printre cei care au luat parte la parada militară s-a aflat și Ilie Năstase îmbrăcat în uniformă militară albă, deoarce este general-maior cu două stele în cadrul Ministerului Apărării. Acesta a fost însoțit de Corina Martin, consul onorific al Kazahstanului, dar cunoscută din fosta administrație condusă de Radu Mazăre.

Cum s-a îmbrăcat Ilie Năstase de Ziua Națională. Femeia care i-a fost alături este consulul onorific al Kazahstanului
Ilie Npstase, alături de consulul onorific al Kazahstanului. Sursa foto: info-sud-est.ro.

Ilie Năstase, prins băut la volan

În urmă cu două săptămâni, fostul tenismen Ilie Năstase s-a aflat în centrul unui scandal, după ce a fost prins din nou băut la volan în Sectorul 1 al Capitalei. Acesta avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat când a fost oprit de polițiști și a rămas fără carnetul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, fiind și amendat cu suma de 1.300 lei.

Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest fel. În urmă cu patru ani a fost oprit în trafic, iar polițiștii au cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, dar a devenit recalcitrant. A fost încătușat și dus la sediul IML pentru recoltarea de mostre biologice.

În iulie 2019, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Ilie Năstase la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru că a condus sub influența alcoolului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...