Cum s-a îmbogăţit o tânără peste noapte. Sfatul primit de la mama sa, unul de milioane de dolari. La propriu!

Ioana Bucur 15.01.2022, 17:27
Cum s-a îmbogăţit o tânără peste noapte. Sfatul primit de la mama sa, unul de milioane de dolari. La propriu!

Iată de ce ar trebui să ne ascultăm mereu părinții, chiar și când nu mai suntem copii. Pentru o femeie în vârstă de 37 de ani, sfatul primit de mama sa i-a adus în conturi o avere uriașă, de milioane de dolari. Cu zâmbetul pe buze, recunoasște că nu a crezut nicio clipă că se va ajunge la un asemenea deznodământ și că nu a știut cum să reacționeze când și-a dat seama că cea care i-a dat viață a avut dreptate.

Sfatul primit de la mama sa a făcut-o milioanară în dolari

În adolescență, nu ținem cont de ceea ce ne spun părinții din dorința de a ne simți independenți sau poate pentru că ne visăm rebeli neînțeleși. Apoi, pe măsură ce anii trec, noi ne maturizăm, ei îmbătrânesc. Lumea se schimbă, așa că nu mai credem că cei din „vechea generație” ar putea avea sfaturi relevante.

O femeie în vârstă de 37 de ani sigur va contrazice totul: sfatul primit de la mama ei a făcut-o, peste noapte, mai bogată cu aproape două milioane de dolari.

S-a întâmplat în statul Michigan din Statele Unite ale Americii. Ea și-a luat mama la o sesiune de cumpărături, iar una dintre opriri a fost într-un supermarket din care a ieșit un om pentru care banii nu vor mai fi niciodată o problemă.

În timp ce își puneau produsele în cărucior, mama ei i-a sugerat să cumpere și un bilet la loto. În ciuda faptului că era ferm convinsă că nu are nicio șansă să câștige, i-a urmat sfatul. Și jackpot-ul uriaș a fost un factor important în decizia sa: 1,6 milioane de dolari.

Cum s-a îmbogăţit o tânără peste noapte. Sfatul primit de la mama sa, unul de milioane de dolari

Nici nu ştiam cum să reacţionez”

Peste noapte, viața lor s-a schimbat complet. Femeia în vârstă de 37 de ani a câștigat o sumă fabuloasă după ce premiul pus în joc de Loteria din Michigan a ajuns în contul său bancar.

Biletul norocos a fost cumpărat din magazinul Flappers Café, din Lincoln Park, Michigan, relatează Daily Star.

„Am cumpărat nişte bilete şi am câştigat câţiva dolari. Am hotărât să mai cumpăr unul, din banii aceia. Atunci am câştigat jackpot-ul. Eram atât de entuziasmată! Nici nu ştiam cum să reacţionez.

L-am chemat pe proprietarul magazinului şi i-am spus că am câştigat. L-am rugat să scaneze biletul. Mi-a confirmat premiul, iar mie nu-mi venea să cred ce se întâmplase”, a povestit femeia.

Marea câștigătoare loto știe exact ce va face cu banii. Ea își va cumpăra o casă nouă, își va achita împrumutul făcut pentru studii și își va duce fiul într-o vacanță la Disney World. Femeia a preferat să își păstreze identitatea secretă, însă a spus că vrea să fie chibzuită cu averea, punând banii rămași într-un fond de economii.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...