Cum s-a făcut de râs Teo Trandafir în prezența lui Mircea Badea.”Cea mai mare gafă”

Nicu Stan 03.08.2021, 09:05
Cum s-a făcut de râs Teo Trandafir în prezența lui Mircea Badea.”Cea mai mare gafă”

Cum s-a făcut de râs Teo Trandafir în prezența lui Mircea Badea.”Cea mai mare gafă”. Vedeta a spus cu gura ei care a fost cea mai mare trăsnaie pecare a făcut-o în direct. Nici Mircea Badea nu a putut să mai dreagă ce a făcut Teo. Detaliile incredibile, în articolul de mai jos.

Cea mai mare greșeală făcută de Teo Trandafir în direct. Mircea Badea era de față

Este incredibil cum s-a făcut de râs Teo Trandafir în prezența lui Mircea Badea. A fost cea mai mare gafă a ei. Teo Trandafir a dezvăluit care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut-o în cariera ei de până acum. Vedeta TV a făcut gafa în direct, în timp ce Mircea Badea se afla lângă ea.

Invitată în vlogul Antoniei și al lui Alex Velea, Teo Trandafir a făcut dezvăluiri incredibile. Deși are mereu vorbele la ea și știe cum să iasă din orice impas, gafele nu au ocolit-o de-a lungul timpului niuci pe Teo Trandafir.

Mircea Badea si Teo au facut echipa la Antena 1
Mircea Badea si Teo au facut echipa la Antena 1

Teo Trandafir, parteneră de emisiune a lui Mircea Badea

Vedeta a povestit cum s-a făcut de râs de față cu toată lumea, Mircea Badea fiindu-i pe atunci partener de emisiune.

”A doua gafă mare, urieșească din viața mea am făcut-o la televiziune. Lucram la Antenă și erau două televizoare. Mircea Badea citea ziar, eu nu eram în borș, Mircea făcea revista presei, eu m-am uitat în monitorul de control și era numai el. Bun! Doar că eu nu m-am uitat mai mult.

Mă rog, treaba e că era un monitor cu Mircea în el… Mi se face sete. Mă uit în monitor, eu nu m-am văzut”, a spus Teo Trandafir în vlogul Antoniei și a lui Alex Velea.

Teo a gafat în fața sponsorului principal al emisiunii

Faza tare a urmat după asta. Teo Trandafir a povestit, în cadrul vlogului, că le-a făcut semn colegilor de platou că îi este sete.

”Apă avem? Și-mi aduce două sticle. Le iau și-mi face semn: E de la robinet! Eu: E de la robinet?! Nuu!.

Peste două săptămâni mă cheamă managerul și zice: Am o întrebare! Și-mi pune înregistrarea de pe post! Care fusese pe post. Iar ăla era sponsorul principal, ăla de la robinet. 250.000 de euro! Și-mi zice: Eu acum ce ar trebui să fac? Îi zic: Sincer?! Să mă dați afară pe loc. Nu există așa ceva. Nu există nicio justificare, nu există. Nu înțeleg cum am apărut pe post. Erau două monitoare, pe unul îl vedeam, pe unul nu-l vedeam”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Urmăriți Impact.ro și pe