Cum s-a făcut de râs soacra Simonei Halep pentru bani. Genica Iuruc, dată în judecată

Iancu Andreea 01.08.2021, 21:34
Cum s-a făcut de râs soacra Simonei Halep pentru bani. Genica Iuruc, dată în judecată

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit recent, după ce bărbatul a cerut-o de soție pe frumoasa jucătoare de tenis. Însă, pe lângă bucuria cuplului, noua familie a sportivei pare să se confrunte cu probleme. Soacra Simonei Halep, Genica Iuruc, a fost dată în judecată pentru o sumă de bani. Din fericire, nu vorbim despre o valoare uriașă, însă femeia aproape că s-a făcut de râs ținând cont că afacerea pe care o reprezintă este una de succes, care nu se bazează doar pe acea sumă.

Cum a ajuns soacra Simonei Halep să fie dată în judecată pentru o sumă de bani

O situație neplăcută a avut loc în familia Simonei Halep, după ce soacra jucătoarei de tenis a ajuns să fie dată în judecată pentru o sumă modică de bani. Genica Iuruc ar fi ajuns în Tribunal pentru neplata unor bani. Mama logodnicului Simonei a fost chemată la Judecătoria Sectorului 3, în calitate de administrator al unei societăți, care are ca obiect de activitate închirierea de spații comerciale. Însă motivul pentru care femeia a fost dată în judecată este o sumă modestă, pe care refuzase să o plătească, deși scadența avusese loc în urmă cu doi ani.

Soacra Simonei Halep nu este parte directă în acest proces, mama lui Toni Iuruc reprezentând firma care a fost citată într-un proces de către o societate de pază, ce avea o factură neachitată în valoare de 770 de lei, potrivit informațiilor wowbiz.ro. Deocamdată nu este cunoscut motivul pentru care femeia nu a plătit banii, având în vedere că firma pe care o reprezintă are încasări suficient de bune. În plus, soacra Simonei Halep deține mai multe spații în Capitală, pe care le închiriază diverselor companii care au nevoie de sediu. Femeia deține inclusiv un bloc în Băneasa, în apropiere de Grădina Zoologică, iar în urmă cu mai mulți ani a administrat Clubul Francez, conform aceleiași surse.

Cum a ajuns soacra Simonei Halep să fie dată în judecată pentru o sumă de bani
Simona Halep și Toni Iuruc, logodnicul său

Ce au decis judecătorii în procesul mamei lui Toni Iuruc

Se pare însă că firma pe care o reprezintă Genica Iuruc a pierdut lupta din Instanță, în fața firmei de pază. Judecătorii au decis că societatea familiei Iuruc va trebui să plătească suma datorată, dar și penalizările de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere a plății datoriei, de la data scandentă până la cea de achitare. Totodată, mama lui Toni Iuruc, ca administrator al firmei, va trebui să scoată din conturi încă 570 de lei reprezentând cheltuieli de judecată. Această decizie a magistraților este executorie însă poate fi contestată în decurs de 30 de zile de la data comunicării sale.

Urmăriți Impact.ro și pe