Cum s-a despărțit Mădălina Ghenea de iubitul miliardar. ”Prefer să îmbătrânesc singură”

Iancu Andreea 07.07.2020, 14:32

Este una dintre frumusețile feminine ale lumii, însă la capitolul dragoste pare să nu aibă la fel de mult succes. Mădălina Ghenea este o tânără cuceritoare, care a reușit să intre în inimile multor bărbați. Cea mai recentă relație a fotomodelului era cea cu un bărbat miliardar, fiul unui bogătaș italian. Totuși, Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio au decis să își spună adio.

Căsătoria nu reprezintă o garanție pentru Mădălina

Deși Mădălina este o femeie frumoasă, talentată și deșteaptă, pare să nu reușească să materializeze relațiile în căsătorie. Vedeta a avut numeroase conexiuni cu bărbați celebri, precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler, dar cu nici unul nu a ajuns la altar.

Nici măcar Matei Stratan, bărbatul alături de care are un copil, nu a ajuns să îi devină soț. Chiar și Leonardo Maria Del Vecchio părea să aibă șanse. El și iubita sa aveau planuri mari, ba chiar apăruseră zvonuri în privința unei logodne. Totuși, Mădălina Ghenea a dat de înțeles că iubitul său, mai tânăr cu 7 ani, nu este potrivit pentru a-i fi soț.

Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare, potrivit viva.ro.

Leonardo Maria Del Vecchio, fostul iubit al Mădălinei
Leonardo Maria Del Vecchio, fostul iubit al Mădălinei

Viața sa este dedicată fiicei sale și profesiei

Totodată, Mădălina nu este concentrată pe viața sa amoroasă. Frumoasa vedetă își dorește să se dedice fiicei sale și profesiei. Mariajul nu reprezintă o prioritate pentru model.

Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită. Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele.

Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată, a explicat Mădălina Ghenea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...