Cum s-a aranjat Bianca Drăgușanu ca să gătească supă de roșii. La ce concluzie a ajuns vedeta

Redacția IMPACT 18.04.2020, 16:23
Cum s-a aranjat Bianca Drăgușanu ca să gătească supă de roșii. La ce concluzie a ajuns vedeta

Bianca Drăgușanu a surprins, din nou, printr-o mărturisire neașteptată pe care le-a făcut-o fanilor săi. Vedeta s-a transformat total în ultima vreme și a dat dovadă că are foarte multe preocupări și pasiuni. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să fie adepta preparatelor de casă, dar le-a făcut tuturor o mare supriză, în prag de sărbători.

Cum s-a aranjat Bianca Drăgușanu ca să gătească supă de roșii

Iubita lui Alex Bodi s-a dovedit a fi o mare iubitoare a preparatelor clasice. Pentru că e o fire mereu activă, Bianca a dat dovadă că are și calități de gospodină. Le-a împărtășit toate acestea urmăritorilor printr-o postare uimitoare. Alături de o fotografie aceasta a făcut public și un mesaj neașteptat înainte de Paște. Este cunoscut că după un scandal de proporții, alături de un divorț la fel de răsunător, Bianca și Alex Bodi s-au reconciliat.

Cum s-a aranjat Bianca Drăgușanu ca să gătească supă de roșii. La ce concluzie a ajuns vedeta
Perioada actuală a transformat-o pe Bianca într-o gospodină desfăvârșită

De câteva săptămâni, de când criza sanitară a lovit și România, Bianca s-a retras la vila lui Alex Bodi, din Mediaș. Fosta prezentatoare de televiziune s-a arătat foarte dornică să le împărtășească prietenilor virtuali toate activitățile le care le-a avut de când ea și afaceristul s-au împăcat. Bianca nu a renunțat deloc la sport, fiind mai activă ca oricând și pe acest plan.

La ce concluzie a ajuns vedeta

De asemenea, s-a arătat foarte interesată de testarea preparatelor culinare. Printre alegerile Biancăi se numără supa de roșii. Pentru a putea să se ocupe așa cum se cuvine de preparatul pe care cel mai probabil i l-a servit și partenerului ei, vedeta s-a aranjat pe măsură. Fosta vedetă Kanal D și-a făcut mai întâi manichiura și a ales o nuanță deschisă și sidefată pentru a putea pregăti felul principal.

„Mi-am făcut unghiile ca să pot găti o super supă de roșii. Crezi sau nu sunt foarte bună în tot ceea ce fac, în special cu rochiile mele”, le-a transmis Bianca prietenilor de pe Instagram, alături de o poză cu noua ei manichiură.

„Radiezi frumusețe, feminitate și suntem convinși că și sufletul tău este la fel de frumos”, i-au transmis prietenii virtuali, în comentarii.

Urmăriți Impact.ro și pe