Cum s-a angajat, de fapt, Andreea Marin în televiziune. Adevărul s-a aflat după aproape 30 de ani

Badea Violeta 26.04.2022, 11:43

Andreea Marin este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare TV din țara noastră. În urmă cu aproape trei decenii, vedeta făcea furori cu emisiunea „Surprize, Surprize”, show ce a cucerit publicul din România. Acum, diva a dezvăluit cum a ajuns la cârma emisiunii de la Televiziunea Națională. Puțini i-au dat șanse de reusită, mai ales că studia într-un alt domeniu!

Cum a ajuns în televiziune Andreea Marin. Ce studii are, de fapt, fosta zână a surprizelor

Andreea Marin nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a avut de parcurs un drum lung până să se bucure de succes.

Acum însă, putem spune că a obținut tot ce și-a dorit în carieră și se poate declara împlinită din acest punct de vedere. Cu toate astea, puțini știu cum a început totul. Ce studii are, de fapt, diva?

Ei bine, Andreea Marin studia primul an de Informatică, atunci când și-a dat seama că vrea să își încerce norocul în televiziune. Extrem de ambițioasă și determinată, aceasta nu a stat pe gânduri și a venit la un interviu pentru postul de reporter la TVR Iași.

„La vremea mea, televiziunea era la începuturile ei. Când eu am ajuns în anul I de facultate, studentă la informatică, deci un domeniu total opus, iar în liceu am făcut matematică-fizică, apoi la facultate, informatică.

Deci, drumul meu avea să fie cu totul diferit de ceea ce se întâmplă astăzi în mod concret.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unui interviu exclusiv pentru EGO.ro.

Andreea Marin, despre încercările din viața sa: „Însă m-am opus cu vehemență și am stat cu coloana dreaptă”
Andreea Marin

Descurajările celor din jur au motivat-o

Andreea Marin a dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, că multă lume a descurajat-o și i-a spus că nu va reuși în acest domeniu, fiind 200 de candidați pe loc.

Părerile celor din jur, în special cele ale colegelor sale, nu au influențat-o pe fosta zână, ba chiar au ambiționat-o să meargă mai departe și să-și atingă scopul.

„În anul I de facultate am văzut pe un afiș – eram student la Iași pe atunci – pe o străduță, aveam să aflu apoi că acolo era TVR Iași – locul în care am făcut mai apoi primii pași în acest domeniu și pe acel afiș se anunța un post de reporter.

Deja la vremea aceea erau peste 200 de persoane pe un loc. M-am întors în camera de cămin studențesc, iar colegele mele – stăteam pe atunci cinci în cameră – au știut pe ce buton să apese.

Mi-au zis: Nu te chinui, nu te duce pentru că oricum nu ai cum să iei, sunt peste 200 pe loc. Au apăsat exact pe butonul acela: Nu se poate? Stai să vezi că se poate!”, a mărturisit Andreea Marin, în exclusivitate pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe