EXCLUSIV

Cum s-a ajuns, de fapt, la divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Momentul în care relația lor s-a rupt definitiv

Stan Filon 05.05.2022, 17:06

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, chiar dacă au spus ani la rând că relația lor este perfectă și nu au vrut niciodată să comenteze zvonurile care spuneau că s-ar afla în prag de divorț. Inevitabilul s-a întâmplat și iată că cei doi au ajuns într-un final la divorț, iar ruptura dintre ei se pare că este una cu vechime, după cum a declarat o sursă apropiată celor doi, în exclusivitate pentru Playtech.ro. În plus, se pare că Alina Sorescu iubește din nou, deși încă nu a divorțat!

Cum s-a ajuns la divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Cântăreața Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu au depus actele de divorț, spre surprinderea multora dintre fanii lor, care nu doreau să aplece urechea la zvonurile lansate în presă. Cei doi nu se mai afișau de ceva timp împreună, decât la evenimente familiale foarte importante. Ruptura dintre cei doi soți a avut loc, se pare, în anul 2017, chiar după nașterea mezinei lor.

„Ruptura dintre ei s-a produs cred că din 2017, imediat după ce a născut-o pe cea mica (n.r. Ana Raisa). De atunci nu se mai înțelegeau și se afișau doar la anumite evenimente de familie. Păstrau aparențele de dragul copiilor. Cred că ei i-a fost teamă să-l părăsească mai devreme, căci nu credea că se va putea descurca singură financiar. A venit pandemia, automat a amânat. Acum vreo 3 luni și-a făcut curaj și a plecat de acasă”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru Playtech.ro.

Cum s-a ajuns la divortul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
Cum s-a ajuns la divortul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu

Alina Sorescu iubește deja pe altcineva

Se pare că Alina Sorescu iubește din nou, nu a stat degeaba, ci s-a aruncat deja în brațele unui alt bărbat, pe care îl ține bine ascuns. Aceeași sursă a spus că artista ar fi plecat de mult de acasă, însă se temea că nu se va descurca din punct de vedere financiar, cu cele două fetițe ale sale. Ei bine, se pare că vedeta a prins acum curaj.

„Cel mai probabil bărbatul cu care este acum, și pe care îl ține în continuare secret, i-a dat forța să ia această decizie. Ea nu vorbește clar despre un iubit, însă se vede pe ea că este cu cineva. Este mult mai atentă cu ea, se aranjează mai mult, se pune mai mult în evidență, ceea ce nu făcea când era cu Alex. Zâmbește mai mult și se vede că este decisă să pună capăt acestei relații. Dar nu se știe niciodată. Poate că se vor împăca”, a mai declarat sursa respectivă pentru Playtech.ro.

Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, și Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani și au două fetițe împreună, în vârstă de 8 și 6 ani, pentru care cei doi se luptă acum în instanță.

Urmăriți Impact.ro și pe