EXCLUSIV

Cum s-a accidentat Nick de la N&D la o emisiune de la Antena 1. „A vrut să facă pe băiețașul” vs „Așa a fost să fie”. EXCLUSIV

Badea Violeta, Alexandru Catalan 11.08.2022, 13:36

Nicolae Marin sau Nick, așa cum este cunoscut de publicul larg, a devenit celebru datorită trupei N&D. Alături de Delia Matache, artistul scotea hit după hit și era adorat de milioane de fani. Acum, fostul membru al trupei N&D a apărut din nou în lumina reflectoarelor prin prisma participării la o emisiune TV. Însă, primele zile de filmari au venit şi cu o primă accidentare pentru Nick. Iată ce a declarat artistul, în exclusivitate pentru Impact.ro!

Moment dificil pentru Nick de la N&D. S-a accidentat la o emisiune de la Antena 1

Nick de la N&D se număra printre concurenții noului sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă, însă primele zile de antrenamente au fost cu ghinion.

Fostul coleg al Deliei s-a accidentat, așa că a trebuit să iasă prematur din competiție. Cântărețul primit îngrijiri medicale, dar starea de sănătate nu i-a mai permis să continue.

Artistul s-a lovit destul de rău la brațe în timp ce cobora una dintre scările aflate între platformele bazinului. Întâmplarea nefericită s-a petrecut fiindcă nu a ținut cont de sfaturile antrenorilor, care i-au atenționat pe concurenți să coboare scările cu fața la trepte, nu cu spatele la ele.

„Fix cu două minute înainte, antrenorul ne-a zis: ‘Nu coborâți în față, așa, pe scări! Coborâți cu spatele, pentru că așa este safe (n.r.: sigur)’.

Nick, băiețașul, a zis el că știe mai bine ce face. Și a coborât cu fața și s-a lovit, săracul“, a precizat Irisha la Antena 1.

Nick s-a accidentat la Splash! Vedete la apa
Nick s-a accidentat la Splash! Vedete la apa

Care este versiunea artistului

Contactat de Impact.ro, Nick de la N&D a precizat că ar fi putut câștiga competiția de la Antena 1 dacă nu ar fi avut loc incidentul nefericit. Artistul crede că presiunea apei l-a pus în dificultate și speră să-și poată lua revanșa la anul.

„M-am pregătit pentru sărituri cu capul înainte de la 5 metri și am pățit ceva cu puțin timp înainte de concurs. Nu știu care a fost cauza, poate presiunea apei, dar sinusurile mele au jucat o festa teribilă.

Daca mi se va acorda la anul ocazia revanșei promit să mă antrenez cu câteva luni înainte. Fiindcă eu chiar cred că aș fi putut câștiga concursul asta! Așa a fost sa fie!”, a declarat Nick, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...