Cum reuşeşte Virgil Ianțu să se menţină sănătos şi tânăr. Măruță nu s-a putut abţine: „Dormi în frigider?”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 26.05.2021, 20:50

Virgil Ianțu pare că a aflat secretul tinereții veșnice, deși are părul cărunt de multă vreme. Prezentatorul de televiziune i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță cum reușește să se mențină sănătos şi tânăr. Vedeta de la Pro TV l-a întrebat dacă doarme într-un frigider ca să nu îmbătrânească, dar se pare că trucurile lui sunt cu totul altele și nu implică gesturi extreme.

Cum reuşeşte Virgil Ianțu să se menţină sănătos şi tânăr

Prezentatorul TV, în vârstă de 50 de ani, se pregătește să lanseze un proiect pe canalul său de YouTube, de 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului. Va prezenta acolo un show asemănător cu cel care l-a făcut celebru, ”Copiii spun lucruri trăsnite”. De altfel, emisiunea online se va numi similar, “Copiii spun cu Virgil Ianțu”. Vedeta de televiziune arată la fel de tânăr ca pe vremuri, deși timpul a trecut și pentru el.

”Am o viață echilibrată. Cred că somnul pe care eu mi-l fac și în timpul zilei – dorm aproape zilnic o oră, o oră jumate. Noaptea adorm de pe la 22.00, dar nu se întâmplă întotdeauna. Am perioade când fac sport. În ultima perioadă mai fac sport și acasă. Mă mai duc la un fotbal, la un tenis, nu fumez”, a dezvăluit Virgil Ianțu la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Cum reuseste Virgil Iantu sa se mentina sanatos si tanar
Virgil Iantu

Motivul pentru care Virgil Ianțu nu s-a căsătorit

Virgil Ianțu are o familie fericită alături de partenera lui, Roxana Alexandru, și de fiica lor, Jasmina. Totuși, el și mama copilului său nu s-au căsătorit. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit de ce nu s-a însurat, deși are o relație de 15 ani și în ciuda faptului că a cerut-o de soție pe femeia cu care își împarte viața.

”Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...