Cum reușește Bill Gates să devină tot mai bogat în vreme de pandemie. Secretul nebănuit

Bill Gates este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Totuși, pe timp de pandemie, americanul reușește să devină tot mai bogat. Mulți s-au întrebat care e secretul nebănuit ce stă în spatele omului de afaceri.

Cum reușește Bill Gates să devină tot mai bogat în vreme de pandemie

Bill Gates reușeste să devină tot mai bogat în vreme de pandemie. Dacă vă întrebați cum este posibil un asemenea fenomen, aceasta a fost explicat recent și de către o specialistă canadiană, Naomi Klein, într-un eseu publicat în The Guardian. Activista a tras un semnal de alarmă spunând că pe perioada pandemiei, resimțită și de Statele Unite ale Americii din plin, giganții din tehnologie profită de asemenea momente pentru a trage foloasele financiare.

Cum reușește Bill Gates să devină tot mai bogat în vreme de pandemie. Secretul nebănuit al omului de afaceri

Averea lui Bill Gates e una impresionantă și a crescut pe perioada de pandemie

Secretul nebănuit al omului de afaceri

Deși mii de oameni mor zilnic în SUA din pricina infectării cu coronavirus, giganții reprezentați de companiile de milione de dolari ar profita de acest fenomen. Înainte de anunțarea stării de urgență și în această țară, Bill Gates anunța un parteneriat pentru un sistem de învățământ mai inteligent, prin intermediul fundației pe care o deține cu soția lui, Melinda. În acest sens ar putea fi folosite clădiri întregi puse la dispoziție de cei doi soți. Însă, odată cu pandemia, nevoia a făcut în așa fel încât oamenii să apeleze mai mult la tehnologie. Din acest motiv, personalități precum Bill Gates sau Eric Schmidt, CEO-ul de la Google, au continuat să se îmbogățească. Cei doi au fost prezentați în această amplă analiză și potrivit businessmagazin.ro, averea din prezent a lui Bill Gates ar fi estimată la 110.5 miliarde de dolari, în prezent.

“Orice american ar trebui să se întrebe unde îşi doreşte să fie naţiunea când pandemia de Covid-19 se va fi terminat. Cum ar putea tehnologiile emergente utilizate în actuala criză să ne propulseze într-un viitor mai bun? Companii precum Amazon ştiu să furnizeze şi să distribuie eficient. Acestea va trebui să ofere servicii şi sfaturi oficialilor guvernamentali care nu dispun de sistemele de calcul şi de expertiză ale giganţilor de tehnologie.”, a transmis specialista Naomi Klein.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI