Cum reușește „bebelușa” Cristina să facă față admiratoarelor soțului Denis Ștefan. Regula care îi ajută să păstreze magia de început în cuplu

Badea Violeta 07.12.2022, 15:50

Denis Ștefan este cunoscut grație rolurilor sale din telenovelele românești, dar și datorită aspectul său plăcut. Chipeșul actorul este căsătorit încă din anul 2013 cu „bebelușa” Cristina, care i-a dăruit două fetițe superbe, pe Delia și pe Dominique. De curând, fosta vedetă de la Prima TV a dezvăluit cum reușește să facă față admiratoarelor soțului său!

Cât de geloasă e „bebelușa” Cristina pe admiratoarele partenerelui său de viață

Recent, fosta dansatoare de la Cronica Cârcorașilor a dezvăluit că nu este geloasă pe admiratoarele soțului său, Denis Ștefan. Chipeșul actor care a jucat în „Inimă de Țigan” este, de peste 10 ani, partenerul de viață al Cristinei, iar relația lor este extrem de sudată și acest lucru nu le pune în pericol povestea de iubire.

Frumoasa brunetă susține că nu este geloasă pentru că soțul său se bucură de atenția a foarte multe doamne și domnișoare, ba din contră, aceasta susţine că se bucură în momentul în care admiratoarele îl văd pe partenerul său și își doresc să facă o poză cu el.

„Îți dai seama că sunt mândră de treaba asta și nu sunt absolut deloc geloasă, din contră. Mi se pare mișto că după atâția ani și după telenovele și după tot ce face el, să fie la fel de apreciat.

Este o chestie normală. Mă bucur, nu sunt genul care să dea coate. Nu am nicio problemă, vin fete, fac poze, cu noi, cu el, cu mine. Nu, absolut deloc.

(n.r. nu este geloasă) Nu au fost momente deplasate din partea vreunei fete sau vreunei femei. Cât timp ești cu bun simț, vrei să faci o poză, vrei să schimbi 2-3 cuvinte, nu am nicio problemă.”, a declarat Cristina Ștefan pentru Ego.ro.

Citește și Denis Ștefan din „Inimă de țigan” a schimbat registrul rolurilor, spre bucuria soției: „În ultimul timp în filme nu am pupat nici mâna, doar mai bat pe cineva” VIDEO EXCLUSIV!

Ce spune despre un al treilea copil?

Fosta „bebelușă” este mamă a două fetițe și radiază de fericire. Cristina le acordă tot timpul din lume micuțelor sale și are grijă ca acestora să nu le lipsească nimic. În cadrul aceluiași interviu, soția lui Denis Ștefan a fost întrebată dacă se gândește la un al treilea copil. Iată răspunsul vedetei.

„Acum nu, este mult prea greu, este suficient. Trebuie să acorzi atenție și timp copiilor. Așa, să mă apuc, aș putea să fac și 6 copii, dar vreau să fiu acolo.

Acum este momentul lui Domi, în care petrec cel mai mult timp cu ea. De asta mi-am și luat cei 2 ani în care stau acasă. Pe viitor, nu spun nu, dar în momentul acesta cred că totul este complet, nu văd al treilea copil venind atât de repede.”, a precizat bruneta pentru aceeași sursă.

Citește și Povestea ciudată de dragoste dintre Denis Ștefan și soția sa. A cunoscut-o când ea avea 15 ani și soacra i-a apropiat (Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...