Cum reușește Anca Țurcașiu să arate la 49 de ani ca la 20 de ani. Alimentul la care a renunțat definitiv

Alexandra Chivu 03.02.2020, 14:00
Cum reușește Anca Țurcașiu să arate la 49 de ani ca la 20 de ani. Alimentul la care a renunțat definitiv

A debutat la 14 ani în filmul ”De dragul tău, Anca!” în regia Cristianei Nicolae, apoi a ajuns pe culmile gloriei jucând în pelicula ”Miss Litoral”. Deși filmul numit anterior a fost produs în anii ’90, din punct de vedere fizic nu se poate observa nicio diferență între Anca de atunci și cea de acum. Cum reușește actrița să arate la 49 de ani ca la 20?

Anca Țurcașiu arată la 49 de ani ca la 20. Alimentul la care a renunțat definitiv

În vârstă de 49 de ani acum, Anca Țurcașiu, una dintre cele mai admirate femei din România, apărea la 20 de ani topless în ”Miss Litoral”, peliculă ce s-a bucurat de un succes incredibil în anii ’90. Pentru actriță, din ’90 și până acum nu pare să se fi schimbat multe, cel puțin din punct de vedere vizual. Trupul îi este la fel de armonios, pielea lucioasă și zâmbetul la fel de zvelt.

Cum reușește Anca Țurcașiu să arate la 49 de ani ca la 20 de ani. Alimentul la care a renunțat definitiv
Anca Țurcașiu, la teatru

„Am primit 5.000 de lei, cum erau banii pe atunci. Să ştii că m-a convins foarte repede regizorul. Nu mi-a fost greu. Şi erau foarte mulţi din echipă care se uitau la mine. Cu toate că eu sunt o pudică. Dar atâta încredere mi-a dat şi atât de frumos mi-a vorbit Mircea Mureşan (regizorul «Miss Litoral»), încât m-a convins. Cred că asta însemna vreo două maşini, că tocmai se schimbaseră banii prin ’90”, declara Anca Țurcașiu.

”Seara mănânc ce găsesc prin frigider”

Însă, pentru cei, ori mai mult cele, care s-au întrebat dacă e vorba de genetică sau magie, Anca deținând, cumva, elixirul tinereții, ei bine, în principiu e efort. Felul în care arată este cumulul unui regim de viață sănătos, ce cuprinde sport, o alimentație echilibrată și respectarea unui program.

„Regimul ovo-lacto-vegetarian presupune excluderea cărnii, grăsimilor şi a zahărului. În rest, consum absolut orice. Mănânc multe salate, brânzeturi, legume şi fructe. Spre exemplu, dimineaţa mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea. Între mese – o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau cu orice altceva am prin frigider. Îmi place să fac tot felul de combinaţii, să experimentez, aşa că amestec alimentele după inspiraţie. Seara, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider”, povestea actrița pentru revista Taifasuri.

Urmăriți Impact.ro și pe