Cum reacționează Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, la pozele deocheate pe care le pune artista. ”Ăsta e secretul”

Badea Violeta, Anca Manolica 23.09.2021, 14:49
Cum reacționează Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, la pozele deocheate pe care le pune artista. ”Ăsta e secretul”

Loredana Groza este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta are o carieră impresionantă, o familie foarte frumoasă și, deși este extrem de discretă atunci când vine vorba de soțul ei, aceasta a dezvăluit mai multe despre Andrei Boncea. Iată cum reacționează bărbatul la pozele deocheate pe care le publică artista.

Ce părere are Andrei Boncea despre pozele deocheate ale artistei

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, are o viață de familie minunată, dar postează foarte rar fotografii alături de soțul ei. Vedeta preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Motiv pentru care despre cei doi s-a spus de multe ori că ar fi în pragul divorțului. În schimb, artista preferă să-i încânte pe internauți cu poze îndrăznețe și foarte multă lume s-a întrebat ce părere are Andrei Boncea despre aparițiile soției sale.

Ei bine, jurata de la X Factor s-a decis să le răspundă curioșilor. Vedeta a declarat că atât ea, cât și soțul său nu sunt geloși și că au încredere unul în celălalt. Mai mult, arista a spus că Andrei Boncea nu are nicio problemă cu imaginile pe care le publică.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.

Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a precizat Loredana Groza pentru viva.ro.

Loredana Groza si Andrei Boncea
Loredana Groza si Andrei Boncea

Cine este Andrei Boncea

Andrei Boncea, în vârstă de 49 de ani, este un producător român de film și televiziune, co-fondator al companiei de producție Frame Film și al companiei de teatru Wondertheatre. Soțul Loredanei Groza a colaborat cu case de producții de la Hollywood, iar unele dintre filmele sale au ajuns în box office.

Amintim de celebrele producții „Filantropica”, „Modigliani”, „Callas Forever” sau „Joyeux Noël”, film care a fost nominalizat la Oscar-ul în anul 2006. De asemenea, Andrei Boncea a mai produs și seriale de televiziune, cum ar fi „La Bloc”, producție ce s-a bucurat de un succes fantastic în România.

Însă, soțul Loredanei nu s-a oprit aici. Împreună cu Dragoș Buliga, acesta a produs „Las Fierbinți”, un serial de comedie care se poate lăuda cu cea mai mare audiență din țara noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...