Cum prezice, de fapt, Mihai Voropchievici viitorul prin celebrul său horoscop al runelor

Madlen Moraru 25.05.2020, 17:05
Cum prezice, de fapt, Mihai Voropchievici viitorul prin celebrul său horoscop al runelor

Horoscopul runelor pe care Mihai Voropchievici îl prezintă la finele ficărei săptămâni și la TV este foarte popular și printre români. Cei care doresc să știe ce le rezervă viitorul o pot face și prin intermediul acestui tip de interpretare. De asemenea, nu mulți știu însă cu exactitate ce înseamnă acest horoscop. Sau modul în care celebrul numerolog realizează previziunile, cu ajutorul runelor sale.

Cum prezice, de fapt, Mihai Voropchievici viitorul prin horoscopul runelor?

Mihai Voropchievici este foarte cunoscut de câțiva ani și datorită prezenței sale în emisiunea Danei Grecu, „Adevăruri ascunse”, difuzată pe Antena 3, în zilele de duminică. Modul de interpretare pe care numerologul îl folosește este cel al unui sistem de rune, pentru a descrie previziunile de viitor, în cazul fiecărei zodii în parte.

Cum prezice, de fapt, Mihai Voropchievici viitorul prin celebrul său horoscop al runelor
Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici poate fi urmărit și în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3

Mihai Voropchievici folosește runele pentru a putea face previziunile săptămânale pentru fiecare zodie din sistemul european după care se ghidează horoscopul. Totodată, modul său de interpretare i-a consolidat poziția printre cei mai renumiți astrologi de la noi.

În vechime, runele erau folosite de multe popoare nordice pentru a descrie anumite caractere grafice. Se credea și pe atunci că ascund diverse simboluri secrete și pot duce mai departe mesaje misterioase. De asemenea, interpretările prin rune existau atât în alfabetele germanice, dar și în cele scandinave, potrivit ciao.ro.

Credințele acestor popoare mai presupuneau faptul că runele purtau puteri ce puteau chiar vindeca pacienții aflați pe patul de boală. Adesea, medicii apelau la rune pentru a putea vindeca oamenii de anumite boli. În secolul al XVII-lea, runele au devenit chiar un joc de societate, fiind o activitate practicată și în cercurile nobililor britanici.

Runele reprezintă 24 de caractere, regăsite și în alfabetul runic german. Sunt realizate fizic din lemn, fie din bucăți din piartă, șlefuite atent. Fiecare rună poartă un nume, ce are legătură cu un zeu, fie cu un fenomen. Se pot regăsi și rune cu obiecte, dar mai există și o rună mută, ce poartă denumirea de Wyrd. Cei care se ocupă de previziunile cu rune obișnuiau și în trecut să le pună într-un săculeț. Persoana care dorea să își afle viitorul adresa o întrebare, după care era scoasă o rună. Simbolul selectat reprezenta răspunsul pentru întrebarea adresată.

Runele mai sunt denumite și „alfabetul zeilor” pentru că pot oferi răspunsuri la diverse întrebări de viață. Toate runele realizează un întreg și pot oferi inclusiv previziuni pentru zodiile din horoscopul european. Mihai Voropchievichi reușește să descifreze situațiile pentru toate zodille prin mai multe întrebări, cu ajutorul runelor.

Urmăriți Impact.ro și pe