Cum poţi face zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu şi apă. Cel mai simplu truc cu efect genial

Ana Anitoiu 08.12.2021, 21:21
Cum poţi face zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu şi apă. Cel mai simplu truc cu efect genial

Înainte de a cumpăra produse din comerț ca să-ți pregătești casa de sărbătorile de iarnă este bine să știi că poţi face zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu şi apă. Cel mai simplu truc este extrem de distractiv, poate fi făcut împreună cu cei mici și necesită doar aceste ingrediente sau două variante alternative.

Cum poţi să faci zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu şi apă

Zăpada artificială poate fi folosită pentru a decora bradul de Crăciun, ghirlande sau alte ornamente pentru sărbătorile de iarnă. De exemplu, se pot forma decorațiuni cu zăpadă artificială folosind borcane sau alte recipiente din sticlă.

Metoda este simplă. Se pune într-un bol cantitatea de bicarbonat de sodiu dorită și se frământă cu apă adăugată puțin câte puțin, până când se formează zăpada artificială. Cantitățile se ajustează în funcție de nevoie.

Cum poti face zapada artificiala cu bicarbonat de sodiu si apa
Decoratiuni de Craciun zu zapada artificiala

Zăpadă artificială din bicarbonat de sodiu și săpun solid sau balsam de păr

O altă variantă pentru a face zăpadă artificială acasă presupune folosirea bicarbonatului de sodiu împreună cu săpun. Se începe prin a da prin răzătoare un săpun solid alb într-un bol. Apoi, se adaugă praful puțin câte puțin, frământând bine.

Pentru ca după aceea acest tip de zăpadă artificială să fie aplicată cu succes pe ramurile bradului de Crăciun, se pulverizează mai întâi apă pe acestea, după care se presară zăpada obținută din cele două ingrediente. Efectul va fi excelent.

Alt ingredient prin care poate fi făcută zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu este balsamul de păr. Este nevoie doar de o ceașcă cu cel de-al doilea ingredient. Se frământă bine și se decorează bradul sau alte ornamente de Crăciun.

Reguli Feng Shui de Crăciun. Ce greșeli să eviți

Indiferent dacă alegi să decorezi bradul de Crăciun sau alte ornamente cu zăpadă artificială făcută cu bicarbonat de sodiu și apă, săpun sau balsam de păr, este bine să ții cont de unele reguli Feng Shui. Respectarea câtorva detalii aparent lipsite de importanță ar putea face să-ți meargă bine în următorul an, pe toate planurile.

Una dintre aceste greșeli, conform principiilor Feng Shui, este aglomerarea unor obiecte, fie ele și decorațiuni de Crăciun. Acestea ar atrage energia negativă în casă. În plus, sunt de evitat ornamentele triste, deoarece acestea pot strica atmosfera din locuință. Vezi și care este motivul pentru care nu este bine să pui decorațiuni pe ușa casei, în preajma sărbătorilor de iarnă, chiar dacă acestea dau un aspect festiv!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...