Cum poți afla soldul de plată pentru facturile la Hidroelectrica. Toți clienții trebuie să știe

Stan Filon, Andrei Dumitrescu 30.03.2023, 08:11
Cum poți afla soldul de plată pentru facturile la Hidroelectrica. Toți clienții trebuie să știe

Clienții Hidroelectrica trebuie să știe că s-a schimbat modul în care pot afla care este soldul de plată pentru facturile lor. Mai exact, compania a emis un comunicat de presă în care a anunțat că abonații pot intra în contact cu angajații Hidroelectrica prin folosirea unei noi adrese de e-mail.

Cum poți afla soldul de plată pentru facturile la Hidroelectrica

Așadar, vești importante pentru clienții Hidroelectrica! Cei care vor să știe exact soldul de plată al facturilor lor, trebuie să știe că adresa de e-mail prin care luau legătura cu angajații Hidroelectrica s-a schimbat. Noua adresa a fost făcută publică de companie printr-un comunicat de presă. Mai mult, compania de energie electrică a anunţat că facturile aferente lunii august 2022 vor fi emise începând cu săptămâna 27-31 martie.

Hidroelectrica va emite facturile aferente lunii august 2022 începând din săptămâna 27-31 martie. Momentan compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme. Menționăm că astfel de erori sunt inerente până la maturizarea completă a sistemului şi apelăm la înţelegere din partea clienților noştri şi îi încurajăm să ne semnaleze eventualele neconformități constatate pentru a le putea remedia. Pentru sesizări legate de sold, compania a lansat o adresă dedicată de email [email protected]”, au transmis reprezentanţii Hidroelectrica.

Cum poti afla soldul de plata pentru facturile la Hidroelectrica
Cum poti afla soldul de plata pentru facturile la Hidroelectrica

Unde sunt sesizate neconformitățile sesizate

Compania le-a transmis clienților să semnaleze imediat eventualele neconformități constatate, astfel încât acestea să fie remediate.

„Apelăm la înțelegere din partea clienților noștri și îi încurajăm să ne semnaleze eventualele neconformități constatate pentru a le putea remedia. Pentru sesizări legate de sold, am înființat special adresa de e-mail [email protected]”, a mai anunţat Hidroelectrica într-o postare pe Facebook.

De ce întârzie facturile de la Hidroelectrica

Dar de ce au întârziat facturile de la Hidroelectrica? Ei bine, acestea au început să vină începând cu luna martie, iar compania a oferit o explicație.

Se pare că din cauza multiplelor schimbări în modul de calcul al subvențiilor și ajutoarelor acordate de guvern consumatorilor de energie electrică, dar și a creșterii masive a numărului de clienți,  compania a ajuns în postura de a nu face față la această avalanșă de abonați noi și de schimbări pe care trebuia să le facă în softul de facturare.

 

Compozitie foto: Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...