Cum pot rămâne șoferii fără cauciucuri. Un gest făcut de mulți îi poate costa scump, semnul de circulație pe care trebuie să îl respecte cu sfințenie

Stan Filon 07.09.2022, 13:07
Cum pot rămâne șoferii fără cauciucuri. Un gest făcut de mulți îi poate costa scump, semnul de circulație pe care trebuie să îl respecte cu sfințenie

Șoferii care ajung în Iași și vor să meargă la Piața En-Gros din oraș trebuie să știe că pot rămâne fără cauciucuri! Cum se întâmplă asta? Ei bine, administratorul pieței respective s-a săturat de șoferii care circulă pe interzis, doar pentru a nu mai ocoli câteva zeci de metri, așa că aleg să intre în complex pe sensul pe care cumpărătorii ies, de fapt. După ce a instalat nu mai puțin de 4 indicatoare rutiere care îi anunță pe șoferi că este o stradă cu sens unic, iar accesul este interzis, administratorul a recurs la o metodă drastică!

Cum pot rămâne șoferii fără cauciucuri

Așadar, șoferii din Iași care nu au vrut să mai ocolească câteva zeci de metri și au decis să intre pe interzis în piața en-gros din oraș au simțit pe propria lor piele că au încălcat legea. Mai exact, aceștia au rămas pur și simplu fără cauciucuri la mașină. Disperat de șoferii care tot încalcă legea, administratorul pieței respective a recurs la o metodă drastică.

Mai exact, acesta a instalat un limitator de viteză special cu care suntem cu toții obișnuiți, însă acesta ascunde o surpriză tare neplăcută pentru șoferii care încalcă legea. Peste acel limitator pot trece în siguranță doar șoferii care ies din complex, nu și cei care intră în complex, deși au semnul rutier de Interzis.

Cum pot ramane soferii fara cauciucuri
Cum pot ramane soferii fara cauciucuri

Limitatorul special de viteză a făcut deja victime

Cei din urmă rămân instant fără cauciucuri, deoarece limitatorul respectiv de viteză este prevăzut cu țepi groși. Aceștia se lasă în jos, dacă vii din sensul care trebuie, pe când dacă intri pe interzis îți vor găuri cauciucurile. Din păcate pentru șoferii indisciplinați, anvelopele nici nu se mai pot repara, deoarece găurile sunt foarte mari.

„Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a declarat acționarul Egros, Bogdan Gheorghiu.

Noul  limitator de viteză special a făcut deja câteva victime, care s-au trezit cu cauciucurile tăiate. Se pare că șoferii nu au făcut scandal, însă au rămas surprinși de găselnița administratorului pieței respective.

„Conducerea Egros a pus limitatorul. Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile, au chemat asistența, dar nu au reacționat în vreun fel agresiv… E sens unic și nu cred că ar fi avut cum”, povestesc unele persoane din centrul comercial.

„Am văzut și eu unul. Mă amuză, au pus semne de interzis de le vedeai din avion… puseseră, la un moment dat, un cadru de metal, să rămână o bandă, tot intrau cum doreau ei. Bine le face, doar restul oamenilor nu sunt mai proști! Încă, dacă ar fi după mine, să pună așa pe toate străzile cu sens unic, să vedem atunci bizonii”, a declarat Doru, șofer.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...