Cum obișnuiesc să se alinte Melania şi Ivanka Trump. Poreclă inedită pentru Prima Doamnă a Americii

Luiza Moldovan 17.06.2020, 11:53

Mary Jordan e controversata autoare a ultimei biografii a Melaniei Trump. Spunem „controversată” pentru că staff-ul de la Casa Albă care se ocupă de imaginea Melaniei Trump a caracterizat această lucrare ca având surse și informații false și neverificate.

Porecla inedită a Melaniei Trump dată de fiica sa vitregă

Mai mult, staff-ul Melaniei Trump o acuză pe Mary Jordan că a folosit tactici lipsite de onestitate în timpul documentării.

În replică, Mary Jordan acuză Casa Albă de faptul că nu a răspuns la niciuna dintre întrebările pe care le-a adresat în timpul documentării. „Ei spun multe lucruri”, a spus Jordan, care a dat un exemplu simplu. Ea i-ar fi cerut staff-ului Melaniei Trump să răspundă la întrebarea „în ce zi s-a întâlnit Melania cu Donald Trump” și nimeni nu i-a răspuns nimic.

Chiar dacă nu a avut niciun sprijin în documentarea cărții, Mary Jordan a spus, într-un interviu acordat CNN, că a vorbit și a contactat, vreme de câteva luni de zile, mai multe persoane care au putut să povestească despre Melania Trump.

Noua biografie se numește „Povestea nespusă a Melaniei Trump” și e de așteptat să devină un best-seller în scurt timp, dată fiind notorietatea subiectului.

„Prințesa” și „Tabloul”, acum, într-o nouă prezentare

„Prințesa” și „Tabloul”

Și, chiar dacă autoarea e acuzată că nu și-a verificat sursele, e de notorietate faptul că relația dintre Melania și fiica ei vitregă, mai mică decât ea cu doar 11 ani, e foarte rece. Melania Trump i se adresează, condescendent, desigur, Ivankăi, cu apelativul „Prințesa”, în timp ce și Ivanka a fost auzită, nu de puține ori, vorbind despre Melania ca despre un „Tablou” – făcând aluzie la natura taciturnă a Melaniei.

În speță, așa după cum spune și autoarea biografiei, cele două sunt naturi extrem de diferite. Au crescut în medii diferite și provin din culturi diferite. Ivanka a crescut într-o familie bogată și a avut totul asigurat, în timp ce Melania a crescut într-un mediu modest și a muncit mult, ca model, ca să-și construiască o carieră.

Urmăriți Impact.ro și pe