Cum o răsfață Laurențiu Reghecampf pe iubita sa. Antrenorul și Corina Caciuc, surprinși în ipostaze tandre

Andra Daoud 04.09.2022, 21:14

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au parte de o escapadă romantică. Cei doi se relaxează la căldură, după ce antrenorul a bifat sâmbătă o victorie cu echipa pe care o antrenează, și s-au fotografiat în ipostaze tandre. Cum se relaxează Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și ce a postat antrenorul pe social media.

Cum își răsfață Laurențiu Reghecampf iubita

După o perioadă tensionată, în care scandalurile legate de divorț și rezultatele sub așteptări pe plan fotbalistic i-au marcat viața lui Laurențiu Reghecampf, se pare că soarele a răsărit din nou pe strada antrenorului. Tehnicianul a devenit tată pentru a treia oară, după care a plecat să antreneze în Azerbaidjan, unde se pare că îi merge din ce în ce mai bine.

Echipa Neftchi Baku, pe care Reghe o antrenează acolo, a câștigat la pas meciul de sâmbătă, cu Sumqayit, cu scorul de 3-0, așa că Reghe a profitat duminică de vremea frumoasă și s-a relaxat alături de iubita lui.

Reghe și Corina Caciuc s-au fotografiat la piscină, iar tehnicianul a publicat imaginea pe contul lui de Instagram, acolo unde a primit, în câteva ore, aproape 10.000 de aprecieri. La rândul său, Corina Caciuc a publicat pe Instagram Stories câteva imagini din timpul escapadei romantice, alături de Reghe.

Cum o rasfata Laurentiu Reghecampf pe iubita sa. Antrenorul si Corina Caciuc, surprinsi in ipostaze tandre
Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Femeia pentru care Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Anamaria Prodan l-a făcut tată pe a acesta pentru a treia oară. Corina a născut un băiețel în urmă cu câteva luni, care a primit numele Liam. Chiar dacă relația lor a fost subiect de scandal în ultimul an, Laurențiu Reghecampf și Corina sunt mai fericiți ca niciodată, iar tehnicianul a povestit, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe cea care l-a făcut tată de băiat pentru a treia oară.

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 2 ani, 1 an și 8 luni cam așa. Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea. La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, la începutul acestui an.

 

Urmăriți Impact.ro și pe