Cum o numește în particular Victor Pițurcă pe Vica Blochina. Detalii despre relația de acum dintre cei doi

Ana Anitoiu 04.12.2020, 09:49

Victor Pițurcă nu îi mai spune pe nume fostei sale amante, Vica Blochina. Fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României se referă altfel la femeia cu care și-a înșelat soția și care i-a născut un fiu. Mai multe detalii despre relația lor din prezent au ieșit la iveală.

Victor Pițurcă, decizie radicală în privința fostei lui amante, Vica Blochina

Deranjat de faptul că Vica Blochina îi pronunță numele mereu, peste tot, în spațiul public, Victor Pițurcă a luat o decizie radicală în privința ei. Vica nu mai vede niciun leu în plus de la el, în afara pensiei alimentare cuvenite prin lege. El a plătit 9.000 de euro lunar pensie alimentară. În plus, fostul selecționer nu mai acceptă să poarte vreun dialog direct cu fosta lui amantă, nici măcar despre copilul lor. Comunicarea se face numai prin intermediari.

Vica Blochina n-a făcut niciodată un secret din faptul că și-ar fi dorit ca fostul selecționer să își părăsească familia și să se căsătorească cu ea. În plus, ea a spus că dacă ar fi să o ia de la început, n-ar mai accepta să fie doar amantă. Fosta balerină s-a jurat că Victor Pițurcă a fost singura ei iubire și a spus că relația lor a durat aproape 16 ani. Fostul fotbalist are o căsnicie de 30 de ani cu Maria, cu care doi copii, o fată și un băiat.

Ce decizie a luat fiul Vicăi Blochina cu Victor Pițurcă

Fiul pe care Victor Pițurcă îl are cu Vica Blochina, Edan, preferă, în ultima vreme, să stea mai mult acasă la fostul selecționer, acolo unde simte că face parte din familie. Soția fostului fotbalist se comportă admirabil cu el, chiar dacă a fost născut în afara căsniciei, potrivit playtech.ro.

De cealaltă parte, Vica Blochina nu pare să fie deranjată de această poveste. În acest fel, are mai mult timp pentru ea și își poate desfășura în voie viața socială. De altfel, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a avut câteva relații de la despărțirea de tatăl copilului ei, însă blonda n-a mai intrat în nicio relație de lungă durată. În plus, în viața ei n-a mai apărut niciun bărbat la fel de puternic ca fostul selecționer.

Cum o numeste in particular Victor Piturca pe Vica Blochina. Detalii despre relatia de acum dintre cei doi
Vica Blochina

Cum o numește Victor Pițurcă pe Vica Blochina, în particular

Pentru că a fost deranjat la culme de poveștile pe care Vica Blochina le-a spus despre el, fostul selecționer nici măcar nu-i mai pronunță numele, atunci când vine vorba despre ea, în discuții cu apropiații săi. Victor Pițurcă o numește ”acea ființă” pe fosta lui amantă, care i-a născut un fiu.

În plus, Victor Pițurcă s-ar fi confesat într-un cerc restrâns cu privire la așa-zisa relație de 16 ani cu care se mândrește Vica Blochina. Fostul selecționer le-ar fi sus apropiaților săi că, de fapt, treceau și luni întregi până când se întâlneau ei, iar ea era cea care insista în acest sens. El ar fi anunțat-o de la început că nu își va părăsi soția pentru ea și i-ar fi spus că este liberă să-și trăiască viața așa cum vrea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...