Cum o cheamă, de fapt, pe Mona de la Puterea dragostei. Nu are nicio legătură cu numele ei

Daria Petrescu 31.07.2020, 10:00
Cum o cheamă, de fapt, pe Mona de la Puterea dragostei. Nu are nicio legătură cu numele ei

Un nou sezon Puterea Dragostei a început la Kanala D, luni, 27 iulie. Livian și Bianca au fost cei doi concurenți care au câștigat trofeul și câte un premiu în valoare de 10.000 de euro. Acum, noii concurenți din Casa Dragostei sunt hotărâți să își găsească jumătatea. Printre aceștia se află  și Mona, tânăra care a stârnit reacții neașteptate încă de la începutul show-ului. Puțini sunt însă, cei care știu cum o cheamă, de fapt, pe Mona.

Mona are 28 de ani și este divorțată

Cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei s-a încheiat duminică, 26 iulie, iar sezonul 3 a venit cu surprize atât în rândul concurenților, cât și în privința prezentatoarei. Locul Andreei Mantea a fost luat de Cristina Dorobanțu.

Printre fetele care au intrat  în Casa Dragostei se află Mariana, Mona, Mădălina, Andrada, Alexandra, Adriana, și Ale. Și apariția băieților a fost surprinzătoare. Cei care vor să își găsească jumătatea sunt David, Akebono, Mihai, George, Paul, Nicos și Cristian.

Mona ar fi fost dansatoare la bară
Mona ar fi fost dansatoare la bară

Printre concurentele care au atras atenția tuturor se află Mona, tânăra în vârstă de 28 de ani și mămica unui copil în vârstă de 8 ani. Puțini sunt însă, cum o cheamă, de fapt, pe Mona. Mai mult, detalii incredibile despre aceasta, au ieșit la iveală.

Mona este, de fapt, State Lavinia Cristina. A fost căsătorită și are un copil în vârstă de 8 ani. Concurenta de la Kanal D spune despre ea, că face parte din categoria femeilor greu de cucerit.

Mona ar fi fost dansatoare la bară

Despre Mona s-au aflat multe lucruri, într-un timp foarte scurt. Cu toate astea, nu se știe încă dacă toate informațiile sunt reale. Aceasta ar fi fost dansatoare la bară, iar imagine cu ea au fost publicate de o apropiată. Vestea nu a picat prea bine pentru ceilalți colegi ai săi, dar nici pentru apropiați.

De asemenea,  se speculează că Mona ar fi fost și clientă falsă în unele cluburi din București. Momentan, nu știm dacă acesta este  adevărul absolut sau doar sunt zvonuri, scrie Wowbiz.ro

Mona este de profesie cosmetician, îi place să călătorească, și să meargă la cinema. Îi plac plimbările în parc. Cei care o cunosc spun despre ea că este o fire dură, având în vedere că nu se deschide total, decât în preajma anumitor persoane.

Mona a mărturisit că pentru ea, partenerul ideal trebuie să fie înalt, sensibil, romantic, amuzand dar și fidel. Chiar dacă a fost căsătorită, aceasta este pregătită să o ia de la capăt.

 

Urmăriți Impact.ro și pe