Cum o cheamă, de fapt, pe Catinca Roman. Nu i-a purtat numele de familie lui Petre Roman

Ioana Bucur 05.01.2022, 12:50
Cum o cheamă, de fapt, pe Catinca Roman. Nu i-a purtat numele de familie lui Petre Roman

Pentru publicul din România, au fost mereu Oana și Catinca Roman, una dintre cele mai celebre perechi de surori de la noi din țară. Ceea ce oamenii nu știu este că fiica cea mare a Mioarei Roman nu a purtat niciodată numele de familie al fostului premier. Vedeta a făcut mărturisiri dureroase despre trecutul său, dezvăluind cum a decurs prima sa întâlnire cu Petre Roman.

Catinca i-a purtat niciodată numele de familie lui Petre Roman

Catinca Roman este un nume cunoscut în România. Designer de modă, sora Oanei Roman și fiica vitregă a fostului premier, puțini știu că, de fapt, ea nu a purtat niciodată numele de familie al lui Petre Roman.

Avea doar șase ani când mama sa, Mioara, se căsătorea pentru a doua oară. Aceasta a mărturisit că a avut o relație bună cu fostul premier.

„Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor”, a povestit Catinca, invitată la emisiunea „În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe Youtube.

Înainte de a se îndrăgosti de Petre Roman, despre care a spus că a fost iubirea vieții sale, Mioara Roman a fost căsătorită, pentru o scurtă perioadă, cu Iosif Zilahy, sportiv și antrenor de scrimă, bărbatul care a făcut-o mamă pentru prima oară.

Deși părinții ei au divorțat, iar ea a trebuit să locuiască alături de Petre Roman, Catinca nu l-a uitat pe Iosif Zilahy, al cărui nume de familie îl poartă, de fapt, în acte.

Cum o cheamă, de fapt, pe Catinca Roman. Nu i-a purtat numele de familie lui Petre Roman
Catinca Roman

„S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana”

În cadrul aceluiași interviu, Catinca Roman a dezvăluit că nu s-a înțeles bine nici cu sora ei, Oana. Între cele două există o diferență de vârstă de nouă ani.

„S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență.

Într-un fel mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana”, a mai adăugat Catinca.

Vedeta a dezvăluit că a fost victima violenței domestice și abuzului psihologic, alegând mereu bărbați trofee.

„Am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Abuzul psihologic poate fi subtil și pervers. Începea de la mici remarci de genul că te-ai îngrășat un kilogram, că nu mai ești atrăgătoare. E groaznic, infernal! Prima palmă pe care am primit-o…

La momentul respectiv îmi era rușine. Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi. Am dat explicații penibile, cum că m-am lovit în baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție. L-am părăsit în secunda doi. Nu și-a cerut scuze, era crescut într-o familie în care violența era ceva banal. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”, a spus Catinca Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...